mesai çıkışı toplu taşımada olan yaşlılar

maverick
istedikleri zaman toplu taşımayı kullanma hakları var. vicdan yapacak bir durumda yok isterseniz yer verirsiniz istemezseniz vermezsiniz. ayrıca, yaşlılar mesai saatlerinde toplu taşımayı kullanmazsa sorun çözülecek mi ?
martilara simit atan kadin
Bazıları gerçekten çok sevimli. Ama bazıları çok sinir bozucu. Teyzeciğim sırada önündeysem suçum ne? Niye kolumdan tutup beni sıranın dışına çekip yerime geçiyorsun? Ondan sonra sırada ben varım diyince terbiyesiz oluyorum. Ayrıca kulaklıkla müzik dinlemenin nesi saygısızlık?

Bazıları çok sinir bozucu.
anach-tavuk
Öğrenci iken çok fazla toplu taşıt kullanmıyordum. Staja gitmek için otobüse bindim sabah 7:30, bir teyze var sağdan sola dönse mevsim değişir öyle kocaman popo var. Hareket edemiyor milleti de sıkıştırıyor artık şoför patladı yazık ; teyze senin bu saatte otobüste ne işin var dedi :))) yapmayın amcalar teyzeler saat 09:00/ 14:00 arası binin daha tenha. Başlayacağım sizin beleş sevdaniza...
vulcanesia
toplu taşımanın öğrencilere bedava olması gerekirken, yaşlılara bedava olmasının bir sonucudur. 88 yaşındaki muhittin amca eryaman da oturuyor ama sabah saat 7 buçukta metroya binip ulus a ekmek almaya gidiyor. neden? çünkü bedava.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol