hikaye tamamlama

nushirevan
rüyanın kurguyla karıştığı sahneler, piksel piksel belirginleşmeye başladı. tüm bunları bir bilgisayar ekranından izleyen Kamil, oturduğu çalışma koltuğuna sırtını dayayıp "hadi len!" dedi. "Müşkülpesent Mert ve Sado Sedat" kısaca "MM & SS" adlı yeni çıkan bir bkm filmini izliyordu. Online film izleme sitesine düşünce çok heyecanlanmıştı. Mert rolünde Mert Fırat oynuyordu. Sado Sedat da Çılgın Sedat'tı. Yönetmen Onur Ünlü, dram ile absürd komediyi birleştiren bir film denemesi yapmıştı. Kamil fragmanını görünce çok heyecanlanmıştı ama filmin 10 dakikasına ancak dayanabilmişti. "Silinmeden izle" diyen film sitesinin adminine küfür edip yorum kısmına "Vakit kaybı. Normalde yorum yapmayan birisiyim, sırf bunu yazmak için siteye üye oldum. Çok kötü film" yazdı.

O sırada Kamil'in annesi Naciye hanım genç çocuğun odasına bir anda daldı. Sanki odaya girmiyordu da, ahlak masası ekipleri şafak operasyonu yapıyordu. Uyuyamayan kadın, saçı başı dağınık oğluna sinirle baktı:

- Yat lan! Daha sen uyumadın mı? Eşek sıpasının doğurduğu!.. dedi

Kamil ağzının kenarıyla konuştu:

- Tamam yeaa kapatıca...

Cümlesini tamamlayamadı. Ense kökünde bir şamar patladı. Kafasındaki çınlama sesininin arasında bir kaç kelime duyabildi:

- a... şam yatmı..sunuz.. sabah kalkmak.. bilm...yorsunuz!

Kamil bu işin böyle gitmeyeceğini anladığında, durdurduğu filmin yanındaki 1XBet reklamındaki kıza bakıyordu. Annesi odadan çıkarken odadaki tüm enerjiyi de sömürmüş, delikanlılık gururunu rapid video'dan sanal diske indirmişti. Normalde başlat'tan kapatırdı bilgisayarı ama bu defa sağ ayak parmağının ucunu güç düğmesine dayadı. Pc kapandığında fan seslerinin aslında odada ne kadar ses çıkardığını farketti. Yavaşça kalkıp kendini ter kokan birbiriyle uyumsuz nevresim takımlı yatağına bıraktı. Hiç hayatının böyle gideceğini umut etmiyordu. Yatağın içine girip soluna kıvrıldı. Gözlerini kapatmadan önce tuvalete gitmesi gerekiyordu ama üşendi. Karnındaki gazı yorganın altına bırakabileceğini düşündü. Hem komik bile olabilirdi belki küçük bir "pırt".. Sadece bir "pırt" yaşadığı tüm hayal kırıklıklarının üzerine mutluluk serpiştirebilecekti. Gerindi gerindi ve gazı dışarı bıraktı. Ancak beklediği ufak "pırt" pek de beklediği gibi olmadı. Gecenin 1'inde komşular; "fısbum puaaart dıdı pompom" diye bi ses duydu. Bir anda tekrar kapısı açıldı. Kapının önünde duran gölge fısıldayarak konuştu:

- Çabuk ol, vaktimiz tükeniyor. Son işaret bu osuruk sesiydi. Katmanlar değişiyor! Solucan deliği kapanmak üzere! Beni takip et!

Gözleri karanlığa henüz alışmıştı ama gördüklerine inanamadı. Kapıda duran gölge, kendisinden başka birisi değildi.
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol