gece acıkmak

gulurkensandalyedenduseneksicininkafasindakibere
Normal insanlar bu saatlerde kalkar mutfağa gider su içip tekrar uyur. Ben kalkıyorum yatılı misafire duyurmamaya çalışarak mutfağa gidiyorum akşamki yemekten bir tabak alıp odama topukluyorum. Sonra kimse noldu noldu demesin diye ışığı açmadan kaşık sesi çıkarmadan yemek yemeye çalışıyorum. Şanssızlık bu olacak illa bir şeyler, evin bir üyesi tam da ben yemek yerken gece namazına benim odamla ortak olan oturma odasının balkonuna çıkıyor ve namaz kılıyor. Yemeğe mecburi bir ara. Şimdi korkuyorum ışığı açamayacağım ya yemeğe böcek girmişse ve ben o böceği yemek diye yersemm... Korkunç. Geceleri acıkmak başa bela..
nushirevan
Sadece 2 kaşık yoğurt ile giderilebilecek ihtiyaç. Yediğiniz yoğurt hem kalsiyum içeriği ile iştahınızı keser, hem de probiyotik bakterileri ile bağırsak floranızı gece boyunca normal seyrine çeker.

İradenize hakim olamıyor ve daha fazla kalorili şeyler tüketmeyi tercih ediyorsanız, en azından hazmı kolay, sindirim için enerji harcamanıza gerek olmayan şeyler tüketin. Lifli bisķuvi olabilir, muz olabilir filan..

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol