1 ekim 2019 elektrik zammı

anti
Bize dayatılan zamlar kadar maaşımıza verilen zamlar aynı oranda verilse "eyvallah" ama bu nedir ya ? Güneydoğu ve doğu anadolu'nun belli yerlerinde millet cayır cayır kaçak kullanacak oradan alamayacak parayı yine bizden alacak.Oh ne güzel anadolu! Ekonomi bakanı her paket açıkladığında umut dolu cümleler kurar biz de inanarız .aaa doğru eskilerin bi tabiri vardı.neydi neydi ? Hatırladım.
" orsp*yu güle güle seveceksin " diye. Yapıştırın baba yapıştırın.15 temmuz hain kalkışmada sokağa çıkan memur, asgari ücretli ya da işsiz vatandaş.Kredi borcundan dolayı intihar eden kim yine bu kesim.Kredi borçları silinen ya da yapılandırma yapılanan kimler ? Zengin yandaşlar.
"Vatan barışta zenginlerin, savaşta fakirlerindir" diye boştan yere dememişler.
Yapılan zamcuk aha şimdi çıktı.
Ohhh.
3k 3k
güneydoğu ve doğunun belli yerlerinde kullanılan kaçak elektrik batıdan alınmaz. bir trafodan dağıtılan elektrikde kaçak oranı olursa o trafoya bağlı olan diğer abonelere paylaştırılır. yani güneydoğu ve doğuda kullanılan kaçak bedelini sen değil güneydoğu ve doğudaki insan ödüyor. ayrıca istanbul'un sanayi bölgesinde kullanılan kaçak oranı güneydoğu ve doğuya göre kat kat daha fazladır. bahsedecekseniz birazda patronların kullandığı kaçaklardan bahsedin.
kaçak elektriğe tabi ki karşıyım ve mahallemde kullanan kimseye de ben hakkımı helal etmiyorum. sende mahallende kaçak kullanan varsa onlara hakkını helal etme yok eğer mahallende kullanan yoksa zaten kaçak bedeli diye bi bedeli sen ödemezsin.
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol