dönen dolaplar

horasan
DEVLET GİZLİ PLANI ARAŞTIRMALI...

Ekrem İmamoğlu'nun İstanbul Büyük Şehir Belediye Başkanlığı'ndaki verileri kopyalatmak istemesi terörist bir eylemdir.

Zira bu veriler içinde İstanbul Kent Bilgi Sistemi verileri gibi hayati öneme sahip, kişi, konum ve adres vb. bilgileri bulunmaktadır. Bu nedenle bu bilgilerin sadece Belediye Veri tabanında bulunması gerekir.

Ayrıca bahse konu bilgiler her an değişime açık olduğu için, alınan kopyalar hızla güncelliğini kaybedecektir. Yani o verilerin yedekleme amacıyla kopyasının alınmış olması söz konu değildir.

Zira verilerin yedeklemensi için yapılması gereken, verilerin kopyasını almak değil, yedek bir veri tabanı oluşturmak ve ana veri tabanında yapılan her deşimin, yedek veri tabanına eş zamanlı olarak akmasını sağalamaktır. Bu da zaten Belediye sisteminde mevcuttur.

Velhasıl kopyası alındıktan sonra zaman içinde güncelliğini yitirecek olan bir bilgi, ancak bir plan için, harici bir proğramda kullanılmak amcıyla alınmış olabilir.

Bu nedenle sadece kopyalama kararının durdurulması yeterli olmaz. Bu durdurma kararı sadece bir başlangıç olmalı ve asıl planın ne olduğu Devletimiz tarafından araştırılmalıdır.

Bu hukuksuz ve hatta terörist eylemin soruşturulması aşamasında güvenlik nedeniyle Ekrem İmamoğlu'nun yerine kayyum atanması veya soruşturma bitene kadar görevden elçektirilmesi gerekir.
İlk atılacak adım ın sonra atılmaması dilediğiyle saygı ve Adalet le
#horasan
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol