seri eksi basan yaralı yazar

nicksizolmazmi
Son üç saattir, üşenmeyip aylar önce yazdığım entryleri bile eksileyen, benden gerçekten hiç haz etmeyen, muhtemelen başkalarının görüşlerine saygı duyulması gerektiğini savunan yazar. Hayır, ne olmuş yani izmir marşını yazdıysam. Sözlüğe bir giriyorum 48 kırmızı, bir umut bir mutluluk bendeki. Kim bilir kaç artilandim düşüncesi, derken ( bu arada artilayanlara teşekkür ederim) bir bakıyorum 30 küsur eksi. Ne hakkın var umutlarımı öldürmeye. Bu arada mehter marşını da severim, bunu da bil isterim (swh).
big change big change
o egolar başka türlü tatmin olmuyor maalesef.
nicksizolmazmi nicksizolmazmi
Hiç sorun değil, yardım istese kendi girilerimin bir kismini da ben eksileyecegim. Yazık, yetistiremeyecek diye endişeleniyorum :)
big change big change
yardımcı olmayın bence. çalışan kazanır, elması kızarır :))
apofiz2551 apofiz2551
Tanzim satış da "seri eksi" satışı varsa bizde sıraya girelim:) 3 eksi yapana sistem 1 eksi daha ilave ediyorsa yaşadık :)
nicksizolmazmi nicksizolmazmi
Ben hiç öyle sıralara falan giremem, kendi hakkımla eksi almaya devam edeyim en iyisi :)
big change big change
Asıl satışlar orda zaten ama sizin gördüğünüz 200 metreyi geçti mi, hala aynı mı?:)
harun harun
girdilerine artı veren çoğunlukla ben olabilirim kardeşim. bugün ise izmir marşı girdisine eksi veren bendim, bunun dışında eksi verdiğim girdi yok. bazen seri eksi atan oluyor zannımca hızını alamıyor.
nicksizolmazmi nicksizolmazmi
Sizden şüphelenmedim ki zaten :) açıklamaya hiç gerek yok :) Evet hızını ve hırsını alamayan bir yazar geziniyor ama siz tehlikede degilsiniz:)
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol