eskilerden

yaprak
bu ara aklıma çok geliyorsun. sen en çirkin halimde bile bende bi şeyler bulmayı becermiştin. bi de şimdi gör; kilo problemimi aştım, o karikatürlü kıyafetlerden daha kadınsı olanlara geçiş yaptım, saçlarımı uzattım, cilt problemlerimi hallettiğim gibi makyajdan da hayli anlar oldum... ben ki makyajı sevmezdim, makyaj üzerine youtube kanalı açmama dair teklif getirdiler. işve cilve konusunda da var gelişmeler, almak istediğim adamı alıyorum.
sorun şu ki içim kimseyi almıyor. ciddiyi bırak, ciddi olmayan bi ilişki bile kaldırabileceğim bi şey değil. henüz tek gececi bi tip de değilim ama dost hayatı dışında bi gelecek göremiyorum kendimde. haylidir içki içmedim ama kendimi zor tutuyorum yeminle. askerden yeni dönmüş gibi her gördüğüm adama yazılıyorum, onlar bana yazılınca kaçıyorum. bi süredir çözümün senden de geçmediğini düşünüyordum, çünkü sözde ben senden geçtim yaa. ama sanki öyle değil işin aslı. tamam zor olur, ama sen ısrarla dikte etsen ben yine rüzgarında serseri serseri savrulurum gibi. hatta senden de çok uğraşsa biri o da savurur belki beni. ama ben zaten hiç uğraşmana gerek olmadığı zamanlarda bile elinin tersiyle ittiğin, üstüne basıp geçtiğin oldum. gelip de benim neyimle niye uğraşasın?
bu arada artık evleneceğim adamın kim olduğu belli. biliyorsun bizim orda biriyle üç kere aynı yerde denk gelince onla evleneceğini rivayet ederler, biz aynı yerde aynı saatte beş kere denk geldik herifle. sonunda boşanır mıyız, benle evlendiğinden kahrından mı ölür bilmiyorum ama belki ellimizden sonra bi daha birbirimize çıkar yolumuz. en son bana vurmak için ayaklandığında ve ben sana saldırmak için ilerleyecek gibi olduğumda, yanımızdakiler dağıttı bizi. yakın zamanda denk gelmesek bari, sen hanım evladı olduğundan e fizyolojik üstünlükte bende olduğundan acımam ağzını burnunu kırarım senin. e bi de kanının değdiği toprak olurum ama sen nerden bileceksin?
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol