ayasofya’da dans eden balerin

Tolgg
Alarko Holding yönetim kurulu üyesi Musevi iş kadını Leyla Alaton gece gece konforlu kuş tüyü yatağı ve kaz tüyü yastığı kendisini rahatsız etmiş ve şöyyyyleeeeee bir Ayasofya Camisi'ne gezintiye çıkayım da azıcık içim rahatlasın demiştir. Türkiye'nin geleceği olan bu orta yaş kadını Leylacım, gençlere nasıl örnek olurum diye düşünürken birden yukarıda ki yaradan sesini duymuş olacak ki;
-Al kulum sana balerin al sana Cami!”
Demiş.
Gitmiş garibim bizler için Ayasofya Camisi'ne yaradanın onayıyla legal (?) yollarla balerini sokup kendisini ve balerinin hayatını karartmayı (?) göze alarak Fatih'in emaneti Müslümanların 2 rekat namaz kılmasının yasak olduğu bu cami de ayyyy Müzede balerin dansı ve fotoğraf çekiminin serbest olduğu o saatlerde (?) sosyal medya hesabından binbir emek vererek hazırlanmış provakasyon aman hizmetini halka aman takipçilerine arz etmiştir. Bu kadar emek vermiş, sanata saygı amaaa aaaaaaaa?!!!
Yazık geceleyin elleri de üşümüş biraz çatlamış, vazelin iyi gelir Leylacım.

Tamam gece gece dans, raks figürü deneme çalışmaları ruhuna iyi gelir.
çok iyi!!
Lakin kendin bir Musevi olarak Hristiyan arkadaşların da olduğunu da göz önüne aldığımızda biliyoruz ki Bunu kendi dininizin kutsal mekanlarında yani Bir Kilise veya Havra'da asla yapmayacağınızı teşebbüs dahi etmeyeceğinizi özür diliyorum ama g*....üzün yetmeyeceğini bile bile Sırf Müslümanların kutsallarına saldırmayı kendinize görev edindiğinizi görmeyecek kadar deli olduğumuzu mu zannediyorsunuz bilmiyorum ki!?

Ayrıca Ayasofya Cami içinde “yasak” olduğu için namaz kıldırmadan görevliler aynı yasakları dans etmeye izin verdikleri için görevlerinde suistimal görüyor ve İstanbul Valiliği'nin olaya r vatandaş olarak el atmasını istirham ediyorum.

Yemezler bacılık, bu halk yemez!
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol