herkesin mutsuz olması

monica ziyagildurulay
Değişik olay ciddi söylüyorum herhangi bi' düzleme oturtmak zor ama genel olarak var, kimle konuşsam mutsuz ve umutsuz çokça bezmiş. Mesala sabahtandır ara ara giriyorum sözlüğe (bkz:yeni yılın bizlere getireceği şeyler) Başlığını takip ediyorum tek bir güzel şey yazan olmamış bir diğeri (bkz:hayatınızın gidişatını özetleyen kelime)

Normal mi? Bunca mutsuz ve umutsuz olmak... n' güzel yeni yıl geliyor gerçi yaş konusu beni de hüsrana uğratıyor neyse artık yapacak bir şey Yok ama daha gelmeyen, yüzünü göstermemiş bi' zaman dilimi için bu derece karanlık düşünmek çok garip.

Sözlüğü geçelim gıybeti sona saklayalım size biraz etrafımdakilerden bahsedeyim, ateşime odun gerek mesela çok yakın bi' arkadaşım çoğu insanın girmek için Gecesinin gündüzüne kattığı bir bölümün, başarılı öğrencilerinden biri ayrıca fıstık gibi hatun bunun yanında gayet beyefendi bir sevgilisi var yani bu üçünü denk getirmek zor ama kızla ne zaman konuşsam genel umutsuzluk ve mutsuzluk hakim sadece o da değil kimle konuşsam iki keyifli laftan sonra konu mutsuz ve umutsuz bi' hal alıyor neyse gıybet servisi burada bitmiştir.

İnsanların bu denli mutsuz olmasına sebebiyet verecek n' olmuş olabilir? Bin yıldan fazladır var olan yaşamın bu denli bunalımlı zamanlarına denk gelmiş olmak hiç hoş değil, canım sıkılıyor.

Ps: bu başlığa “bizim savaşımız kendimizle” pasajını copy paste yapan yazarı eksileyeceğim.
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol