hacettepe otostop

eriltahakkum
beytepe yi güzel kılan şeylerdendir.

ilk yılımda otostopçu almadan asla giriş çıkış yapmazdım kampüse. sonra bir süre toplu taşıma araçlarını kullandım ve bir gün otostop çekmeye niyetlendim. 45 dakika sonunda kimse durmaya tenezzül etmemişti. o gün epey sinirliydim lakin şimdi yine otostopçu almadan giriş çıkış yapmıyorum. sizlere de aynısını tavsiye ediyorum.
vulcanesia
çok net söyleyebilirim ki beytepe için ölmüş bir uygulamadır. eğer ilik gibi bir hatun değilseniz, hele hele erkekseniz işiniz çok zor. belki yağmurda karda tipide halinize acıyıp durabilir bir kaç hoca o da belki...
dantexum
Sayısız defa kullandığım Beytepe’yi özel ve güzel kılan şeydir. Birbirini tanımayan insanları sadece Hacettepe ismiyle güvenli bir şekilde tanıştıran ve sıcacık bir ortam sağlayan hocasından öğrencisine statü olmadan bir araya getiren gönüllü uygulama. Umarım hala devam ediyodur.
Not: Kızlar benim de içinde bulunduğum fakir erkekleri yolda komayın alın aldırın boşta komayın:)
martilara simit atan kadin
Bir kaç kere arkadaşlarımla bindim ancak bir tanesi hâlâ aklımdan çıkmıyor. Bir daha da denk gelmedik ona.

İki yıl önce bahar döneminin sonlarına doğru 4 kız otostop çektik. Çeken arkadaş öne oturdu. Özellikle onu oturttuk itiraf ediyorum. Çünkü çocuğun o arkadaşımıza gözünün kaydığı çok belliydi ama kesinlikle ters hiç bir şey yapmadı. Ayrıca gerçekten hızlı (kampüs içinde 120 basmıştı) ve inanılmaz kontrollü kullanıyordu. Çok iyi f1 pilotu olurdu ondan.
gulduruklu temasa
eskiden bir sırası vardı bunun.
sonradan gelenler yanlışlıkla birinin önüne geçtiyse özür dilerdi ve duran arabaya binme sırasını bekleyenlere verirdi.
hala öyle mi bilmiyorum, ama beytepe nin olmazsa omazıdır bence.
ents
Hacettepe de okumayıp ama yağmurda soğukta bekleyen öğrencilere içi acıyan araç sahipleri içinde bir çözüm bulunması gerekir. Elinden gelse günde en az 10 kez ring yapabilecek kişiler tanıyorum (bkz:bir arkadaş ekolü)

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol