sözlükte küfür ve argonun yasak olması

safiyeloren
İfade özgürlüğüne koyulmuş hiçbir yasağı malesef bu bünye kabul etmeyecektir.
Küfür sevmem reel hayattada özenliyimdir bu konuda. Fakat yeri geldiğinde canım istediğinde ederim etmeliyimde. Bazı durumlar vardır uygun kelimeyi bulmakta zorlandığımız. Yada ancak o kelime cümle içersinde kullanılırsa bi mana kazanacaktır.
Bilmiyorum böyle bi karar hangi mantık dahilinde alında yada mantıklı bi açıklaması varmı?

Küfürün olmayışı o platformu elit yapmaz, seçkin yapmaz. Bildiğim kadarı ile burası ilahi yada dini bir platformda değil!!! İnsanların özgürce kendini ifade edebileceği düşüncelerini aktarabileceği bi yer.

Sen dersenki yazarlar arası hakarette çaylaklık veya üye silme işlemi yapılacaktır bak bu makuldür. İnsanlara birbirine bi şekilde saygı duymayı öğretir.

Ama ben kalkıp atıyorum bi terör örgütünden bahsederken düşüncemi rahat ifade edemiyceksem burada olmamın ne anlamı var?!!!!


Saydığım sebeplerden dolayı asla uygulamıyacağım karardır. Moderatörler grilerim üzerinde çalışır bip koyar, yıldız koyar bilemem o onların işi.
Benim işim de yazmak!!!!.

Edit: zaten o...pu yazınca anlamıyoruz biz. ben mesela okalinpu anlıyorum. siz de bilirsiniz ki okalinpu güney afrikada yetişen bir bitki türüdür. küfredince kapıdan 3 tane izbandutun girip ona tecavüz edeceğini sanan gerizekalıları tedavi etmekte kullanılır.


Edit2: gögüsleri açıkta olan birinin gögüs uçlarına kırmızı yada siyah burda renk mühim değil bant yapıştırmaktır. O kadar manasız yani...


bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol