bakan süleyman soylu'nun suriyeli söylemi

kisiselbakim
Muhaliflerin ve yandaşların aynı safı paylaştığı tek kulvar, Suriyelilere karşı olan tutumdur. buna rağmen ülkenin iç işleri bakanının her iki tarafı da karşısına almayı göze alarak bu açıklamayı yapmasını bir talihsizlik yada tesadüf görmek saflıktır. bu açıklamaların kesinlikle bir planın parçası olduğunu ve yapılan bu ara çıkışların kamu oyu oluşturmak yada alıştırmak olduğunu düşünüyorum. içimizde ki bu suriyeliler ne kadar çok dillendirilir ve sulandırılırsa,alışmamız yada kabullenmememiz o kadar kolay olacak.

dile kolay şuan Türkiye'de her 100 kişiden 8'i Suriyeli. 10 yıl içinde her 100 kişiden 12'si Suriyeli olacak ve genç nüfusa oranları her geçen gün daha da artmaya devam ediyor.

bakın buraya dikkat edin ( ben berat ) Ülkenin aydın kesiminde nüfus artış hızı % 1,5 orta düzey ve altı % 4,7 Suriyeli nüfus artış hızı % 11,2... hesabını siz yapın artık !

gerçi önemli değil her gün biraz daha arap kültürüne yakınlaştığımız için bu bize şaşırtıcı gelmeyecektir. (bkz:güven sözlük arap hayranlığı)
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol