sybase

mavikaranlik
1984 senesinde kurulan bir Amerikan şirketidir. Sybase yönetim sistemi olarak ilk kez client - server veri tabanını dünyaya tanıtmıştır. Bugün Sybase dünyada telekomünikasyon ve finans gibi bazı sektörlerin veri tabanını sunuyor.

Sybase sayesinde birçok sektör aşırı büyük verileri idare edebiliyor, aktarı yapabiliyor ve kablosuz bağlantı kurabiliyor. Büyük hacimli verilerin mobilize edilmesi Sybase sayesinde mümkündür.

Güvenilir olduğundan Fortune 100 şirketlerinden 91 tanesi Sybase için yatırım yapmaya karar vermiştir. İnovasyon ve durmadan yenilenen teknoloji Sybase teknolojisini her sene daha da tercih edilen yapıyor.

Bugün Sybase 148 patent ile liderliğini koruyor. Kalitesini düşürmeden yüksek kalitede ve uygun fiyata hizmet verdiği için Sybase teknolojisi tüm dünyada tercih ediliyor. Özellikle büyük dünya bankaları veri tabanlarını Sybase teknolojisine emanet ediyor.

Sybase teknolojisi sayesinde kısa sürede büyük hacimli işler tamamlanıyor. Sybase'in sunduğu "real - time" işlemi dünyanın büyük şirketleri tarafından mail işlemlerinde kullanılmaktadır. Telekomünikasyon şirketleri büyük hacimli verileri Sybase teknolojisine emanet ediyor. Onun sayesinde 850 ve üzeri şirket 4 milyar abonesine kaliteli ve hızlı hizmet sunma imkanına sahip.

Sybase İQ hacminin büyüklüğüne göre 2008 senesinde bir rekora imza atmış ve Guinnes Rekorlar Kitabına adını yazdırmıştır. İş yazılım firması olan SAP 2010 senesinde dünya lideri olan Sybase'i satın alarak onu daha da zirvelere taşımıştır.

Bankalar ve şirketlerin çoğu SAP ve Sybase birleştikten sonra daha fazla Sybase tercih etmeye ve Sybase teknolojisine yatırım yapmaya başlamıştır. 2011 senesinde SAP Sybase tüm dünya üzere en iyi performans sergilemiş ve kendi başarı listesine bu başarıyı da eklemiştir. Bugün dünyada yaklaşık 3100 projede SAP Sybase teknolojileri yer alıyor.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol