oracle

mavikaranlik
Veri topluluğunu bir birim olarak depolayan ve yöneten bir veritabanı sistemidir ve kurumsal şebeke ağındaki bilgi işlem ve depolama için tasarlanmış ilk veritabanıdır.

Bilgi ve uygulamaları veritabanı üzerinden yönetmenin ve depolamanın en esnek, hızlı ve uygun maliyetli yollarından birisidir.

Bir şirkette çalışan personellerin verilere anında ve kolayca ulaşabilmesi için tasarlanmıştır. Bu sayede Oracle, birçok büyük şirketin başarısının arkasında yatan asıl nedenlerden birisi haline gelmiştir. Çünkü veri yönetimini hızlı bir şekilde gerçekleştiren personellerin, diğer işlerini yönetmek için daha fazla vakte ve enerjiye sahip olduğu görülmüştür.

Bir veritabanının kullanılma amacı, ilgili bilgileri depolamak ve kullanıma açmaktır. Bir veritabanı sunucusu, bir şirketteki veya uygulamadaki bilgi yönetimiyle ilgili sorunları çözmenin anahtarıdır. Genel anlamda, veritabanını oluşturan bir sunucu büyük miktarda veriyi güvenilir bir şekilde yönetir.

Böylece çok kullanıcılı ortamda oluşturulan bu veritabanındaki aynı verilere birçok kullanıcı aynı anda erişebilir. Tüm bunlar yüksek performans ve hızla gerçekleştirilir. Bir veritabanı sunucusu ayrıca sisteme dışarıdan yetkisiz erişimi önler ve arıza durumunda kurtarma için etkili çözümler sunar.

Kendi pazarında en çok tercih edilen şirket olan Oracle, yenilikçi yapısı ve yüksek güvenlik özellikleriyle ön plana çıkmaktadır. Birçok firmanın tercih ettiği bu veritabanı sistemi, sisteme girilen veri boyutu geniş olmasına rağmen, kullanıcıya hızlı bir işlem sunmaktadır.

Diğer birçok veritabanı sistemlerinden daha yüksek performans göstermekte ve aynı zamanda düşük maliyetiyle dikkat çekmektedir. Kullanıcıya sunduğu veritabanı, son derece güvenli ve sınıflandırılabilir bir yapıya sahiptir.

Kullanılmayan veri merkezlerinin aktivitelerini sonlandırarak kullanım kolaylığını ve performansı üst seviyeye taşımaktadır. Ayrıca herhangi bir tehdit durumunda tüm sistemi tarayıp, gerekli çözüm önerileri sunmaktadır.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol