sysbase

mavikaranlik
Veri ambarı sistemlerinde alanında hizmet veren ve 1984 yılında Amerika'nın California eyaletinde kurulan bir şirket.

Dünyadaki ilk sunucu tabanlı veri yönetim sistemi hizmetlerini sunmuştur. Telekomünikasyon, Finans, Hizmetler gibi birçok sektördeki işletmeye hizmet veren firma görev kritik sistemlerinde de öncü firmalar arasında yer alıyor.

Bir SAP şirketi olarak çok büyük boyutlardaki ve türdeki verilerini idare edebilir. Bunun dışında hayati verileri incelemeye tutabilir ve kullanıcıların bulunduğu mekânlardan ve kullandığı aygıtlardan bağımsız olarak hizmetini yapabilmeleri için bu verileri mobilizasyona tutar.

Gerçek zamanlı veri hizmetleri birçok işletmenin ihtiyacı olduğu hizmetler arasında yer alıyor. Heterojen veri tabanlarından iletişim mimarilerine aktarmaya yarayan ilk çözümlerden bir tanesi olarak gösteriliyor. Bu çözümler özellikle sermaye piyasalarında hizmet veren kuruluşlar tarafından satın alınıyor. Sysbase platformu da işletmelere bu hizmetleri sunan en kaliteli firmalar arasında yer alıyor.

Veri Ambarı Sistemleri:

Sybase hizmetleri şimdiye kadar kırk binden fazla firmaya ulaşmıştır. Uzun yıllardır sektörde hizmet veren bir firma olarak kaliteli ve güvenilir bir hizmet vermektedir. Öyle ki Fortune 100 şirketlerinin 91 tanesi Sybase üzerinden veri ambarı hizmeti almaktadır. Veri ambarı sistemleri alanında 150 civarında patente de sahiptir. Dünya üzerindeki birçok banka güvenlik ihtiyaçlarında Sybase firmasını tercih ediyorlar. Ayrıca firmalar gerçek zamanlı analitik çözüm hizmetleri de almaktadırlar. Dünya üzerindeki birçok büyük borsalardaki işlemlerin çoğu Sybase platformu tarafından güvence altına alınmaktadır.

Telekomünikasyon Hizmetleri:

Telekomünikasyon firmalarının da tercihi Sybase olmaktadır. Dünya üzerindeki bine yakın mobil operatör bulunmakta olup bunların çoğu Sybase teknolojilerini kullanırlar. Dünya üzerindeki yaklaşık 4 milyon abone her gün Sybase sistemlerini farkında olmadan kullanmaktadır. Bu sektörde de birçok patenti bulunan Sybase öncü atılımlarıyla güvenilir bir firma haline gelmiştir. Bu alanda her gün sayısı milyarlara varan CDR işlemlerini gerçekleştirir.
Gerçek Zamanlı Hizmetleriyle etkinlik bilgilerinin çoklu sistemlerden çekilip direkt ileti veriyoluna aktarımını sağlar. Böylece de birçok veri kaynağından gelen bilgilerin bütün halinde ve işlevsel olarak görüntülenmesi mümkün oluyor. Bu işlemler işlevsel olarak gerçekleştirilip fazla masraflı olması da engelleniyor.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol