aracına binen senegalli turiste küfür eden taksici

caksoy58
iki kelimeyi bir araya getiremeyen zavallının teki. daha türkçe konuşmayı beceremiyor, onu geçtim insan olmayı öğrenememiş edepsizin biri.

aracına binen senegal'li turiste olmadık hakaret/küfür ediyor, yetmiyor "sen sultanahmet camiini'mi tarayacaksın" diyerek terörist muamelesi yapıyor.

onu bunu bilmem, taksici esnafı ya bu kansızları içlerinden temizleyecekler ya da kusura bakmayacaklar. bir değil iki değil. bu rezilliğin nasıl bir açıklaması olabilir ki?



2
siyahhanim siyahhanim
Tam bir ruh hastası ya pisliğe bak.
caksoy58 caksoy58
hiç sorma. gasp, tehdit, haraç, nitelikli dolandırıcılık, hakaret, iftira her şey var adamda. devlet, devlet olsa iyi bir ceza alır ama, hiç ümidim yok.
yola park eden arac
Bu adam taksici değil terörist benim gözümde. ibreti alem olmalı bu adama uygulanacak olan hukuki işlem. diğer şoför gibi görünen tüm magandalara ders olmalı böylelikle. o kadar küfür et hakaret et bir de üstüne bahşiş iste, bu şerefsizliktir, bu namussuzluktur. ülkemizde adalet yok ki bu şerefsizin başına gelecekler için içimiz rahat etsin, bugün alınacak 1 saat sonra bırakılacak bizim ülkemiz adaletinin geldiği nokta bu.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol