erdoğan korkunç bir terör eylemini sömürüyor

siyahhanim
Erdoğan mükemmel yanlışsız vs demeyeceğim; ancak neyin üzerine o görüntüler izletilmiş, sonrasında konuşmasında neler söylemiş bunu da irdelemek lazım diye düşünüyorum. Çünkü bu görüntüler birkaç gün sonra gösterildi ve takip ettiğim kadarıyla kılıçdaroglunun açıklamasından sonra geldi.
kerim
Yüzeysel bakıldığında yanlış görünebilir fakat Erdoğan bu terör olaylarını destekleyenlere mesaj vermek için yapmıştır yani olayın dış politika yönü var, havlama sesi de Londra'dan geldiğine göre adrese ulaşmış ve mesajı aldıkları anlaşılıyor
nushirevan
eğer iddia doğru ise; hükümet partisine oy veren birisi olarak, yanlış bulduğum durumdur. (bkz:alperen toshaksiz) 'a aynen katılıyorum. sanki görüntüleri bulmak isteyen bulamıyor da insanlara alenen izlettiriyor. sosyal medyada da iki tık fazla alayım, takipçi kasayım diye paylaşan çok oldu. bilader teröristin iki eylemi var:
1- soysuzca katliam yapmak
2- bunu sosyal medyada yayınlamak

sosyal medyada paylaşım yapanlar 2.yi yaparak, 1.nin kısmen ortağı oldular..

ha ben CB eleştirdim diye ona oy vermeyecek miyim? yine vereceğim çünkü ülkenin çok daha büyük problemleri var. erdoğan'ın insani hataları beni ilgilendirmez, başkan olarak icraatlerine bakarım.
caksoy58
sömürmekten ziyade, içimizdeki kılıçdaroğullarının ne denli tehlikeli bireyler olduklarını gözler önüne sermeye çalışıyor diye düşünüyorum ben. tabi, diğerlerinin gözünden bakınca "sömürü" gibi gelebiliyor.

ama, "islam dünyasından kaynaklanan terör" şeklinde bir açıklama ile tüy diken kk'ya cevap verilmesi de gerekli gibi idi. hani,"bak bakalım kılıçdar, camii de insanları bu şekilde adi ve aşşağılık bir şekilde katleden müslüman mı?" der gibi.

he, bu görüntüler yayınlanmadan yapılamaz mıydı, tepki gösterilemez miydi, gösterilirdi o ayrı.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol