sizi sevmeyen birine aşık olmak

uyumazgezer
Düşman başına bile demeye dilim varmıyor. İçinde bulunduğum, beni yakıp kavuran durum. Daha kötüsü onun bunu biliyor olması. Ya da daha iyisi mi demeliyim? Her şeyin farkında olup benimle oynamak yerine bilmezden gelmeyi seçip bana reddedilme duygusunu her an yaşattığın için teşekkür ederim son ihtimalim (!).
Leş gibi bir şey bu. Hiç kimse yaşamasa keşke.
mahur
Başlarda hüzünlü bir hikaye gibi görülür ama yıllar sonra pişmanlık dolu günler olarak hatırlarsınız. işin komik tarafı nedir biliyor musunuz siz ondan vazgectiginizde onun sizi istemesi. Biz buna hayatin cilveleri diyoruz. Arkanıza bakmadan kaçın.
(bkz:Eski defterler)
gulurkensandalyedenduseneksicininkafasindakibere
Hayatımda yaşadığım en güzel deneyimlerden biriydi diyebilirim. Beni asla sevmeyecek birine aşık olmuştum ve bunun bilincindeydim. Peşinden aylarca koştum. Yüzsüzlüğün dibine vurdum. Defalarca yazdım defalarca karşısına çıktım. Aylarca aşk acısı çektim. Ama o günlerin verdiği heyecanı, üzüntüyü, mutluluğu hiçbir zaman o kadar yoğun hissetmemiştim. Duygularınız zirvedeyken acı veriyor ama zamanla kabullenip, gülüp geçiyorsunuz. Asla pişman değilim sonunu görseydim yine aynı şeyleri yapardım. Tadını çıkarın, ağlayın, üzülün, heyecanlanın. Yaşadığınızı bütün hücrelerinizde hissedin.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol