modern talking

Tolgg
1980'lere damga vuran alman müzik grubudur. 2000'li yılların başında benzer müzik tarzlarıyla tekrardan canlanmaya çalıştılar ise de olmadı. Henüz meşhur oldukları dönemlerde dünyaya gelmemiştik bile ancak Türk filmlerinin çoğu sahnelerinde hafızlarınızda canlanacak o meşhur müziklerin de sahibidir. Bir anda vatkalı kıyafetler, İspanyol paça pantolonlar ve yakası açık geniş cepkenli gömlekler gözünüzde belirmesine sebep olacaktır. En meşhur şarkılarından birini dinlemeniz sunuyorum.
safiyeloren
Halen daha 80 liler başlığı altında avrupa konserleri olan grup. Dolayısıyla seyirce kitleside hayır söylemiycem. Bunu tahmin edecek derecede zeki olduğunuzu biliyorum. Neyse Bir tanesi kıytırık bir mobilya markasının yüzü olmuştu. Ne bileyim ünlü insanlarn satın aldığın da elinde kalan müşteri memnuniyeti sıfır olan markaların yüzü olmasını saçma buluyorum.

Senin pazarlamaya çalıştığın markada bile iş yokken ben senin konserine bilet alıp niye geleyim. Kalite şart. Bu sadece bu grubun üyesi vs için değil genel olarak böyle olmalı.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol