cemal öztürk

Tolgg
1958'de Giresun Görele Doğumludur. Ankara İktisadi ve Ticari İlimler Akademisi İşletme Fakültesinden mezun oldu. Yüksek öğrenimi esnasında Sanayi ve Ticaret Bakanlığı'nda görev aldı. KTÜ Sosyal Bilimler Enstitüsü'nde İşletme Yüksek Lisansı ve İşletme Doktorası yaptı.

Özel sektörde Fabrika Müdürlükleri ve şirket yöneticilikleri yaptı. Karadeniz Teknik Üniversitesi'nde öğretim görevlisi olarak görev yaptı.
En son Bmc grup ceo'Luğunu üstlenmiştir. Fiskobirlik genel müdürlüğünü görevini de üstlenmiştir. Giresun'da olduğu kadar daha evveliyatında Ak parti İzmir teşkilatında aktif siyasetine devam etmekteydi.

1 Kasım genel seçimlerinde Giresun'dan aday gösterilerek milletvekilliği yapmıştı.
24 haziran 2018 genel seçimlerinde tekrardan doğduğu il Giresun'dan Partisinin 1. sıra adayı olarak gösterilmiş ve 27. dönem milletvekilliği görevini sürdürmektedir.

Evli ve dört çocuk babası olan Cemal Öztürk, iyi düzeyde İngilizce bilmektedir.
İzmir'in sempatik abisi olarak bilinen Cemal Öztürk Giresun'un da sevilen ve esprili kişiliğiyle gönüllerde taht kurmuş ve daima hafızalarda öyle kalacaktır.

Şu anda Karadeniz Ekonomik İşbirliği Parlamenter Asamblesi Komisyonu Başkanı (KEİPA), TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Üyeliği görevlerini sürdürmektedir.

twitter adresi
yola park eden arac
Bilhassa iş hayatı ile ilgimi çekmeyi başaran vekilimiz. yüksek pozisyonlarda bir çok büyük kuruluşa can suyu olmuştur. bilhassa bu tecrübeleri sayesinde de mecliste büyük katkıları olup bütçe konusunda çalışmalara dahil olmaktadır. başarıları daim olur umarım.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol