gün sonu

erbakanin adami
Her günün sonunda günün öne çıkan olaylarını toplayacağım başlıktır.

13 şubat 2019
İran'da Devrim Muhafızlarına intihar saldırısı: 20 ölü

Mısır'da darbe karşıtı 3 mahkum daha idam edildi

Tayyip beyden soçi yorumu: "Soçi Zirvesi'nde Suriye ihtilafına çözüm bulunması için yürütülen çalışmalar gözden geçirilecek"

Cumhur ittifakı 50 ile çıkabilir.

Milli Savunma Bakanı Akar, Yunanistan Savunma Bakanı Apostolakis'le görüştü.

3600 ek gösterge seçimden önce Meclis'e gelebilir

Avrupa Komisyonu Suudi Arabistan, Panama ve birkaç ülkeyi daha terörizmin finansmanı ve kara para aklama konusundaki gevşek kontroller nedeniyle AB'ye tehdit oluşturan ülkeler kara listesine eklediğini açıkladı.

erbakanin adami
14 şubat 2019


Liderlerden Soçi Zirvesi sonrası açıklama: Erdoğan, Rusya Devlet Başkanı Putin ve İran Cumhurbaşkanı Ruhani'nin yaptığı ortak açıklamada liderler terör koridoruna izin verilmeyeceği mesajını verdi.

Merkez Bankası enflasyon ve dolar beklentisini açıkladı Yüzde 16.45 olan TÜFE beklentisi yıl sonu için yüzde 15.91 olurken, bir önceki ankette 6,18 olarak açıklanan yıl sonu dolar tahmini ise 5,98'e geriledi.


Yıldırım Demirören TFF Başkanlığını bırakıyor
Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören'in istifa kararı aldığı öne sürüldü.


İstanbul Emniyeti Kaşıkçı cinayeti raporu: Hatice Cengiz de öldürülecekti
İstanbul Emniyeti, 2018 faaliyet raporunda önemli açıklamalarda bulundu. Kaşıkçı cinayetine de yer verilen rapora göre Hatice Cengiz de Cemal Kaşıkçı gibi öldürülecekti.

Merkez Bankası Başkanı Çetinkaya, "Enflasyon dinamiklerinde ikna edici iyileşme gözleninceye kadar sıkı duruşu koruyacağız" dedi.


HDP eski Van Milletvekili Nadir Yıldırım hakkında, sosyal medya paylaşımları nedeniyle "Terör örgütü propagandası yapmak" ve "Halkı kin ve düşmanlığa tahrik" suçlarından soruşturma yürütülecek.

ABD'den İran'a darbe çağrısı: Tahran'da kutlama yapacağız
Polonya'nın başkenti Varşova'da asıl meselesi İran olan 'Ortadoğu' temalı konferans devam ediyor. ABD ve Polonya ortaklığında düzenlenen konferansa İsrail, Suudi Arabistan, Ürdün, Kuveyt başta olmak üzere 60 ABD müttefiki katılıyor. İran konferansa sert tepki gösterirken, konferans sırasında Trump'ın avukatının yaptığı açıklama dikkati çekti. Trump'ın Avukatı Giuilani, İran yönetimini tehdit ederek "Polonya'yı yıllar önce komünist rejimden nasıl kurtardıysak, bugün de İran halkını Tahran'daki rejimden kurtararak orada kutlama yapacağız" dedi


Peri bacalarındaki otel inşaatı yıkılıyor
Nevşehir merkez ilçeye bağlı Göreme beldesinde, Türkiye'nin önemli turizm merkezlerinden Kapadokya bölgesinde bulunan peri bacalarının bitişiğindeki otel inşaatının yıkımına karar verildi.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol