mng kargo’nun kargo yükleme şekli

serendipity
Olay Rize Mng Kargo firmasının şubesinde gerçekleşmiştir. Videoya çeken vatandaşın kamerasından da göründüğü üzere o hassastır, kırılır tarzı değerli kargolarımız bile ne kadar naifçe dağıtım kamyonuna yüklendiği (?) görünmektedir. Olay Rize'de şans eseri denk gelmiş ancak mng kargo firmasının birçok şubesinde bu rezalet yaşanmaktadır. Firma yetkilileri olaya müdahil olarak çözüm bulsunlar. Yoksa bu halk personelinizin naifçe kargo paketini yüklediği gibi sizi de bir gün naifçe terk edeceklerdir.
medikalninnici
Şube fark etmeksizin yapıldığını düşündüğüm eylem. Sadece taşınırken değil sizin şubeye gidip almak istediğiniz kargolar içinde aynısını yapıyorlar. Eğerki kargonuz diğer kargoların altındaysa üsttekileri dosya,kutu vs. Farketmeksizin fırlatmalarıyla ünlüler. Ve rezilliklerini gözünüzün içine baka baka gevşek gevşek yapıyorlar.
İnsanın işine ama önce kendisine saygısı olmalı ..
society
firma fark etmeksizin yapılan eylemdir. şahsen antalya ilinin kepez ilçesinde sanayi bölgesinde yar alan tüm kargo firmaları aynı boku yiyor. işin kötü yanı sanayi ürünlerinin ağırlığı ve sizin o güzel minik kargolarınızı bir arada düşünün sayın yazarlar. durum çok vahim. antalya kentinde yaşayan yazarlara ben dahil geçmiş olsun.

yahu ne antalya'sı? tüm türkiye için geçerli. geçmiş olsun. otobüslere falan verin kargonuzu, sorun kalmasın.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol