shazam

dikmentepeprime
dc comics(*:detective comics) tarafindan yayimlanan cizgi roman evrenine ait kurgusal kahraman.(*: dur ya bu shazam o shazam degildi degil mi?)(*:neyse devam edelim)

İlk olarak Captain Marvel adı altında Fawcett Comics tarafindan yayimlanan karakter 1940 li yillarda Süperman i bile gölgede birakan bir söhrete sahip oluyor. Ancak bir zaman sonra DC Comics \"Süperman in kopyalandigi\" iddiasi ile actigi davayi 1972 yilinda kazanarak Captain Marvel in ve ona bagli bütün karakterlerin haklarini elde ediyor.

Bu sirada bosluktan faydalanarak Marvel Comis, Captain Marvel isimli karakterini piyasaya sürüyor. Bu sebeple DC Comics karakteri son olarak Shazam adiyla yeniden diriltiyor.

Ayrica 5 Nisan 2019 tarihinde Shazam in ilk sinema filminin vizyona girmesini bekliyoruz.

(bkz:Shazaamm!!!....)
dnacar
harika müzik bulma uygulaması. zora mı düştünüz hemen açın müziği dinlettirin. gerçi internetsiz çalışmıyor diye biliyorum. olsun.
mazeretimvarazeriyimben
İlk çıktığı zamandan bugüne kadar kendini bir hayli geliştirmiş olan uygulama. Otomatik Shazam ı açtığınız anda bir müziği bulması genelde bir saniyeden az sürer. Ses çok kısıksa, çok uzaktan geliyorsa veya pek bilindik bir şarkıya ait değilse bulması 1-4 saniye arasında değişebilir.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol