alt-üst soy bilgisi sorgulama

anach-tavuk
Meraktan çıldırıyorum sözlük:(( sistem kilitlendi . Bildiğimiz en büyük dedemiz Samsun dan gelme onun da üstünü çok merak ediyorum . Gece bakacağım ama o zamana kadar çoktan açılır :)
1 gün sonra; devlet erişimi erteledi :))
fosforlubeyaz
Bugün tekrar kullanıma açılmış olan 1800 küsürlü yıllara kadar soyunuzu öğrenebildiğiniz uygulama.
Bu hali çok çok iyi olmuş yapanları tebrik ediyorum.Uygulama girip talepte bulunuyorsunuz ve sizi sıraya alıyor daha sonra sistem sizin için hazırlıyor ve tahminen 2-3 saat sonra telefonunuz mesaj geliyor ve girip bakıyorsunuz , bu hali dediğm gibi çok çok daha iyi.
samael
standart tüketim ürünlerinden (tekel, kültür-sanat, yakıt, araç vs.) alınan dehşet ötesi vergi ve verginin dahi vergisinin ödendiği bir yerin resmi, basbayağı official sitesinin sunucusunun meh bir durumda olduğunun depedehşet kanıtı olan uygulama. tabii bir de merak ediyorum umarım araplık yoktur.
mazeretimvarazeriyimben
Baba tarafının en eski kayıtlara göre hep aynı köyde yaşadığını, aynı şekilde anne tarafının da topraklarından başka yere göçmediklerini öğrenince; gezgin olma ve dünyayı dolaşma hayallerimden mecburen vazgeçtiğim sorgulama. Senin 9 kuşak ataların evinin kapısının önünden bir yere ayrılmamış mvab, senin neyine Evliya Çelebicilik...

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol