ücretli öğretmenlere kadro verilmesi

muhtar
(spoiler:Ücretli öğretmenlerin sözleşmeli öğretmen olarak atanması konusunda açıklama yapan Bakan Yılmaz ücretli öğretmenlerin mülakata girmesi için puanının yetmediğini ifade etti. Bu konuda düzenleme yapılması gerektiğinin altını çizen Yılmaz puandaki bu eksikliğin 5 yıllık ücretli öğretmen tecrübesi ile kapatılabileceği düşüncesi olduğunu belirtti. Bu durumda olan ücretli öğretmenlerin mülakata alınması için çalışma yapıldığını vurgulayan Milli Eğitim Bakanı 20 binin üzerine 5 bini geçmeyecek şekilde bir ilave öğretmen alımı yapacaklarını söyledi. 20 bin sözleşmeli öğretmen ataması ile 5 bin ücretli öğretmen atamasının yasal düzenleme sonrasında Şubat ayında birlikte duyurulacağını söyledi.)
Kaynak:
(url:https://www.ogretmenlericin.com/meb/meb-atama/ucretli-ogretmenlere-kadro-aciklamasi-5-bin-ucretli-ogretmen-atanacak-26513.html/amp)
Seçim hazırlıklarının şiddetlendiğini gösteren uygulamacık.
anach-tavuk
siz de sanıyorsunuz ki fakir fukaranın evladına sıra gelecek??? peh peh pehhh.. bu da tıpkı sözleşmeli personel alım ilanı gibi kişiye özel kriterler olacaktır. matematik öğretmenliği için sunulan bir kriterde yeşil gözlü olsun maddesine rastlarsınız şok olmayın tazeler...

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol