diyanet işleri

calismadigin yer
Laik olduğunu iddia eden bir devletin, kendisi ile çeliştiğinin en büyük göstergesidir. Verdiği çağ dışı fetvaları ve devlet bütçesini sömürmesi bir yana, o kadar gereksiz bir kurumdur ki gerek ekonomik, gerek sosyolojik açıdan hiçbir faydası yoktur. Ayrıca günümüz hükümeti tarafından kontrol altına alınmış, milletin ödediği vergiler ile ideolojik propaganda yapmaktadır. Rezilliktir.
tespihinbeytepelisi
bakanlıklara ayrılan paralar içerisinde en yüksek meblağı elinde bulunduran hede. Ne idüğü henüz çözülememiştir, velhasıl tanımları ne olduğundan çok ne olması gerektiğinden bahsettiği için ideadan farksızdır.
anach-tavuk
y.....ak gibi konulara değinip, tecavüz ve hırsızlığı es geçen kurum. ödeneğini çatır çutur yiyip bitiriyor. şunu ekleyeyim içinde meb inde bulunduğu tam altı bakanlık kadar ödeneği var. yani tek başına altı bakanlık ödeneğini zıkkımlanıyor. zehir olsun..
nushirevan
Dünyada ve ülkemde müslümanlar zulüm altındayken, deniz canlılarının tüketilmesi ile ilgili fetva yayınlayan kurum. Belli ki boş kalmışlar, masterchef izliyorlar, evde pilavüstü kuruya ekmek banan abiler sürekli midye, karides yapılmasını garipsemişler, "dur bi fetva yayınlayak" demişler.

- Evet, bize tabağını anlat bahalım evladım.
+ Şefim, öncelikle haramı aldım, fitne ile çektirip kısık dedikoduda mekruh yatağına yatırdım. Müstehabı asitle dengeledim, 4 mezhebe göre mübah bir sosla tatlandırdım. Üzerine de çıtırlık versin diye haramdan arttırdıklarımdan tuile yaptım.
- Şu kenardaki toplarda ne var?
+ Müfsit topları şefim.
- Abdestli miydi peki?
+ Süre kısıtlı olduğu için abdest yetişmedi şefim.
- Peki teşekkürler

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol