sözlük yazarlarının hayali

calismadigin yer
10 yıl çalışmadan yetebilecek para eşliğinde otostop ile dünya turuna çıkmaktır. yanımda taşıdığım seyyar çadırı, metropollerin en işlen caddelerine kurup, dünü ve yarını düşünmeden yuvarlanıp gitmek bu dünyadan.
grypta6
tıp fakültesinden mezun olmuşum, şu an vet okuyan eski sevgilimle evleniyorum, beraber kazandığımız paralarla müthiş güzel barınaklar yaparak sokak hayvanlarının oskar schindler’i oluyoruz.
perisan
Küçük ve sessiz bir ev.

Yüz eşyayı geçmeyecek minik bir hayat. Olursa Ufak bir araba. Mütevazi bir gelir. Bugün 2500 tl ile satın alınacak refaha bir ömür boyunca razıyım. ve Bununla yetinecek tevazuyu hiç kaybetmemeyi hayal ediyorum. makam araçları koyu takımlar erkeksi itibar göstergeleri umurumda olmasın. İhtiraslardan uzak sakin yalın bir hayat ve erkenden ölüm.
kami
dostoyevski umarım başarır. onun haricindekiler ne kadar sıradan istekler, hayaller. ama sizi mutlu eden hayalleri yaşamanız ve yeni hayallerin peşinden gitmeniz dileğiyle.
uzayi isgal eden salyangoz
Tripleks evimi yapıp Bahçesnfe havuzu olan evimde kitaplarımı, ansiklopedilerimi okuyarak bir ömür yaşamak. Bahçemde meyve/sebzemi yetiştirmek. Ne kadar başarılı olurum bilmem ama yapabilecek olduğumu düşünüyorum. En azından ev kısmını.
kaptan jack sparrow
Sonsuz dünya barışı, kimsenin aç kalmadığı açıkta kalmadığı, adil bir düzen. Mümkün mü? değil. O yüzden 45imden sonra egede bir kasabada küçük bir ev ağaçlar yeşille denizin buluştuğu bir manzara işte Ne bilim biraz huzur biraz mutluluk falan

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol