hacettepe elektrik ve elektronik mühendisliği

tozlu mikrofon
elektrik & elektronik mühendisliği okumak isteyen bir öğrencinin puanı tutsun/tutmasın yazmaması gereken bölüm. çoğu üniversitenin en çok yatırım yaptığı bölüm ee olmasına rağmen hacettepe de bu iş tam tersidir. beytepe kampüsünün en kötü fiziksel imkanlarına sahip bölümü olması yetmiyormuş gibi, merkezi konumuna kanıp sevinen mini mini birinci sınıf öğrencilerinin yüzündeki tebessümü, yarattığı psikolojik yıkımla yavaş yavaş siler ve yaklaşık 1,5 yıl gibi nispeten kısa sayılabilecek bir süre içinde ortalama bir genci insanlıktan çıkarır. sadece benim dönemimden tanıdığım 4 kişi var burayı bırakıp başka üniversitelere hatta başka bölümlere kayan.

gençliğini seven yazmasın der giderim.
bipolarjunction
hacettepe üniversitesinin öğrenmeyi öğreten bir bölümü. öğrenmen gereken çoğu şeyi kendi çabalarınla öğrenirsin; her şeyi önüne sunmaz ve senden çok şey bekler. insanı gerçekten yıldırıyor ancak esas eğitimin bu olduğunu düşünüyorum. çok zorlanıyorum ama çok da seviyorum (lisans eğitiminde 6.senem).
likapa
(bkz:sincan)

Ne zaman önünden geçsek illa laf atan biri çıktığından aklımızda hep bu şekilde kalmış olan bölüm. Genelleme yapmayayım tabi bana öyle denk gelmiştir 5 sene boyunca

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol