barış özcan

red
Ekşi sözlükte yazılan entrylerle ilgili açıklama yaptıktan sonra saç ve sakal bırakması bir çok hayranını üzmüş sanirim ama sağolsun barış bey algılara kapılarak \"eksidekiler çok zeki çocuklar\" diyerek saçı sakalı bırakmış gibime geliyor.
oblomov2
etkileyici bir diksiyona sahip youtuber, hikaye anlatıcısı. kendisinin videoları baya faydalı. bitcoin hakkında, elon musk hakkında güzel anlatımlarda bulunduğu videoları mevcut. en çok hoşuma giden de youtube ın dibi hareketi altında az takipçisi olan kanalları bize ulaştırması. çok faydaları içeriklere ulaşılmak isteniyorsa, takip edilmesi gereken bir adamdır efendim.
sax endhoven
yine kibirli insanların (özellikle ekşidekiler) hiçbir yaptığı işe dikkatini verip okumadan, araştırmadan, tipine bakıp \"çomar, fetöcü, 5 vakit namaz kılan\" olarak kınadığı pek sevdiğim türk youtuber.
türkiye de işini en iyi yapan youtuberlerden biridir, başarılı bir şirket bünyesinde çalışan tasarımcıdır. aynı zamanda müthiş bir eş ve babadır da.
özellikle geçen aylarda yaptığı \"korkuluk\" isimli film projesi başarılı bir kısa psikotik/gerilim filmidir. türkiye de kimsenin bu kalitede bir iş yapmadığı da ortada.

sadece korkuluk isimli kısa filmiyle bile; kameraya kafa atıp yarım saat oyun oynayan, googledan 5 dakikalığına araştırdığı bir bilgi ile yarım saatte bilgi(!) videosu hazırlayan, birbirine diss(?) atıp çelınç yapan, birbirine küfredip hakaret eden kısacası türkiye de kendini youtuber zanneden kalburaltı elemanların fersah fersah önündedir.

bu adamı ve youtube kanalını, yaptığı işi, sırf tipi ve özel hayatı ile eleştirmek kibrin kendini beğenmişliğin ve çomarlığın son halkasıdır.
hacettepeliolmayanyazar
CV si gerçekten çok iyidir. YouTube kısmını da sadece biz izleyicilere ulaşmak için bir araç olarak kullanır. Güzel içerikleri vardır, 50000 abonesi olduğu sıralarda keşfetmiştim ve halen aynı şekilde ve tarzda video çekebilmektedir. Çizgisini hiç bozmamıştır.
armady
Bir youtuber. Ürettiği içerik bana hitap etmiyor, kendisini itici buluyorum. Fakat oğlu ve eşi ile çektiği videoyu çok beğenmiştim. İyi bir baba olduğuna eminim.
solinvictus
Baz aldığı konuları videosundan 4-5 gün önce dergilerden okuduğum daha sonrasında halk dilindeki karşılığı olan sadeleşmiş videosunu izlediğim kaliteli saydığım bi (bkz:youtuber)
aquagirl
oğlu çok şeker olan ve şimdiden oğluna kitap sevgisi kazandırmak için 1000 kitap projesi yapmasıyla takdirimi kazanan youtuber. ayrıca kendisinin ve eşinin ebeveynlik anlayışının çok örtüştüğünü ve çocukları üzerinde görüş ayrılığı yaşamadan, ortak karar verebildikleri çok belli. iyi bir aile yapısı var bence. youtube içerikleri de ciddi anlamda emek ürünü.
mercar
YouTube mecrasında ülke ortalamasının çok üzerinde içerik üreten hikaye anlatıcısı.
Bilim, sanat ve teknoloji ile ilgilenir, ilgilendirir.
lutfen dikkat rektorunuz konusuyor
kesinlikle (gizli:overrated) ya da türkçesiyle abartılmış olduğunu düşünmediğim, youtube videolarında seçtiği konulara olan hakimiyeti ile bravo dedirten, en uzun videolarını bile sıkılmadan, bunalmadan izlediğim kişidir kendileri. Özellikle (gizli:elon musk) ve (gizli:bitcoin) konulu videolarını çok beğenmiştim. Belirli bir sistem ve senaryo dahilinde, giriş, gelişme ve sonuç olarak kayda aldığı videoları hem içerik hem de sunum bakımından kesinlikle standartların üzerinde. Bir milyona yakın abone ile son dönemde hatırı sayılır izlenme rakamlarına ulaştığını da not düşelim.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol