eyeliner

akerfeldt
Gözümden sildiğimde beni bir ruha dönüştüren makyaj malzemesi.

Şimdi doğruya doğru. Allahın verdiği bir güzelliğim olsa da çok da güZel değilim açıkçası. Birtakım dışsal faktörlerle -makyaj gibi- güzel olmaya çabalıyoruz. Cilt makyajı yapmayı sevmem mesela ama eyelinersız yapamıyorum. Cilt makyajına ihtiyacım yok da ondan sevmiyorum. Çünkü roaccutane sağ olsun. Ehe.

Eskiden dakikalarca uğraşırken artık totalde 13 saniyede jilet gibi bir eyeliner çekiyorum. El alışkanlığı olmuş.
ezgilicious
Sabahları sürmesi dakikamı almayan makyaj malzemesi.
Herkesin kuyruk yapmam gerek diye düşündüğü ama aslında kuyruksuz haliyle kedi gibi değil de daha doğal duran malzeme.
ps. Maybelline şu ana kadar kullandıklarımın içinde en iyisi en karası. Kömür karası.
birgaripbalik
yeni çıkan çeşitlerinin çok kolay sürülmesiyle beni mutluluklara gark eden kozmetik ürünüdür. zira eski tiplerini sürerken kendimi kaybedip bir aşama sonrasında pandalara benzemeye başlıyordum.
tibbiyelicocuk
Kadınların sevginizden daha çok önemsediği makyaj malzemesi. Ya böyle güzel güzel bakınca gözlerinden öpesim gelmiş tam yaklaşırken \"dur eyeliner bozulur\" diye insan ittirilir mi? (bkz:anılar)
simdikiaklimolsayaparmiydim
Sürmeyi başarabilen kadınların, sürmeyi beceremeyen kadınlara karşı hava atmasını sağlayan makyaj aletlerinden biri. Bunu düzenli kullanan kadınlar arasında, bir gün kullanmadığı zaman yüz ifadesi hastalıktan bitap düşmüş gibi görünenler var. O kadınlara \"hasta mısın?\" diye sormayın sakın.
atninelantic
Yakışana çok yakışan, lâkin her halükârda cilde zarar veren makyaj malzemesi. Aylaynır diye telaffuz edilir, kadınlarca çok popülerdir. Bu arada değişiktir ki eyeliner için yapılan tasarımlar daha önemli konular için yapılsaydı emin olun daha farklı bir yerde de olabilirdik. Tekerler şeklinde ucu olan eyeliner bile çıkarmışlar, siz düşünün kadınlar arası önemini.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol