asosyal sözlük

oz guven
uzun zamandır alımları kapalı olan hasta adam. bu camiada ilk göz ağrımın bu durumda olması beni ziyadesiyle üzüyor. içerde son kalan yazarlar olarak kafamıza göre takılıyoruz. belki onun bu duruma düşmesi vesile oldu başka sözlüklere yönelmeme; örneğin güven sözlük'le tanışmama, iyi de oldu fakat yine de üzücü bir durum. umarım bir gün yine parladığını görürüz.
society
insanların birbiriyle sadece küfürleşmek ve yürümek için kullandığı sözlüktü bir zamanlar. bu yüzden sözlükten çok bir forum hatta whatsapp grubunu andırırdı. güzeldi kötüleşti ve çöp oldu. birbirini ifşalayan insanlarla dolu olması bezdirmiştir. gerçekten büyük emek verdiğim bir sözlük-tü. en büyük hatası önüne geleni yazar yapmaktı.

erkenden ekşi olmaya çalışan gerçekten ekşi oluyor.
bombastik
hayatına \"sipor sözlük\" olarak başlayan fakat daha sonra asosyal olarak devşiriline sözlüktür. Twitter Fenomenleri ve İnci Sözlük arasında çıkan tartışma sonunda fenomen Kıristiyano Ronaldo tarafından kurulmuştur.

Başta gayet güzel bir ortam sunsa da sonradan bozulmuş ve hatta ronaldo nun kitap yazmasından sonra alımların da olmayışıyla kapanmaya yüz tutmuş sözlüktür.

Not: Kendisi formatsız sözlük olarak değerlendirilip gümüş lig kategorisindedir. (bkz:interaktif sözlükler)
sans sommeil
Sözlük ortamına ilk atıldığım sözlük. 1, 1 buçuk yıl kadar yazıp sonra aradığım aktifiği bulamayınca ''ne s*kime onlinesınız'' adında bir başlık açıp, dakikasında uçuruldum. Daha uslu bir şekilde geri dönmeye çalışınca da, alımların artık olmadığını fark ettim. Ortada kaldım. Yine de hep iyi hatırlayıp, gizli gizli sevdiğim bir sözlüktür.

pişman değilim.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol