sıla'nın ahmet kural'dan şikayetçi olması

hippizibidi
Küfür etmek isterdim sıla'ya ama ondan da anlamazki o.

bu tarz meselelerde tarafların yaklaşımı ve toplumun tepkisi beni bir tarafı mecbur savunmaya itmiştir her zaman. Öncelikle masumiyet karinesi diye adlandırdığımız durumun Ahmet kural ile birlikte linç edilmiş olması zaten bu tarz davaların adil sonucunun toplumun zerre umrunda olmayacağını gösteriyor.

E bütün bu tepki ne diye o zaman? Neyin arayışı içindesiniz mk. Adaletin mi?

Ahmet Kural bu saatten sonra haksızsa bile cezasını görmüştür. Çünkü bunca gerizekalının tepkisine maruz bırakılmıştır. Bu tepkinin en büyük sebebi ise açıklamasıyla hem şiddet gören kadınlara hem de egosundan dolayı topluma verdiği zararla, sıla'dır.

Sılanın gördüğünü iddia ettiği şiddet, kolundaki sürtmeye bağlı morluk... Ulan şiddet uygulayacak adam bununla yetinmez zaten. Ha keza şiddete maruz kalan kadınlar da ne tür bir şiddete maruz kalmış açıp bir bakmalı sıla. Zira hayatları boyu esaret altındaki kadınlar asıl şiddete maruz kalanlar. Polise bile gidemeyen, adından haberdar olmadığımız ama hergün bir yeri yara kadınlar.

Sıla daha sonucu belli olmayan bir davayı kadına şiddet düzlemine çekerek istediği ortamı oluşturmuştur. Bunu yaparken gerçekten şiddet gören kadınlara haksızlık etmiştir. Çünkü kadın ile erkek arasındaki her sürtüşmeyi kadına şiddet uygulayan erkek düzlemine çekmek kadına şiddet eden erkekler hariç bütün erkeklere haksızlıktır.

Bu arada amk onca zamandır birlikteyse zaten Ahmet kural'ın bu olumsuz yanını görmüştür peki ne diye barışıyor tekrardan orası da ayrı bir çelişki.

Sılan'nın iftira atıyor olma ihtimali Ahmet kural'ın şiddete başvurma ihtimalinden daha fazla.

bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol