mahur

mahur
Ahmet Hamdi Tanpinar'in Huzur adlı eserindedeki baş kadın karekter Nuran'in büyükannesinin dedesini bırakıp gittikten sonra dedesinin acılarla yazdığı beste. Kitapta sık sık "mahur beste" diye anılmaktadır.
publiliustwain
Başlığı görür görmez aklıma"o mahur beste çalar müjganla ben ağlaşırız"şarkısı geldi meğersem yeni yazar arkadaşımızın ismiymiş,hoş gelmiş kendisi..
mahur
Iltifatlariniz için çok teşekkür ederim mahcup oldum. Kendi halinde bir insanım hiç bir iddiam yok, konusmayi degil okumayı ve yazmayi sevdigim icin burdayim, inşallah da böyle devam ederiz hep birlikte.
1
reis reis
estağfurullah, fazlası vardır eksiği yoktur hocam. inşallah, varlığınız daim olsun.
serendipity
Sözlüğümüzün 11. Ayında aramıza katılan değerli yazarımızdır.
Sevgili Attila İlhan'ın bestesinden koşan Müjgan kadar değerli, nickname'indeki naifliği tüm kelimelerden hissettiğimiz sevgili yazarımıza iyi ki gelmişsiniz diyerek kendisi için ayrılan köşesine alıyoruz.
aiska
(bkz:güven sözlük moderatörüdür)

Sözlükte olmadığım zamanlarda bile gizli gizli kendimi ağlamaklı bulduğum zamanlarda yazılarına denk gelip Attila İlhan'ın dediği gibi müjganla ben ağlaşırken buluyorum kendimi.

Dünya küçük, kalbimden bir yerden muhakkak vurucu yazılarına denk geldiğim, şeker kız Candy minvalindeki bu moderatörümü öncelikle çok sevdiğimi itiraf edip, yazılarıyla daha çok aramızda olmasını temenni ederek, bir itirafta da bulunayım.
İyi ki...
1
mahur mahur
tesekkür ederim kişi ne görürse kendinin aynasıdır.. moderatorluğum birazda sözlukteki sessizlik sonucu olsa gerek, yoksa pek anlamam daha kim bilir kac fırın ekmek yememiz lazım.
iyi ki geldiniz, hos geldiniz.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol