kurallarımız

gulurkensandalyedenduseneksicininkafasindakibere
Kuralları yaklaşık 3. Defa okuyuşumda son madde dikkatimi çekti ve artık sözlükte rahat edemediğimi belirtmek isterim. Puan olayını anlamış değilim ve artması, azalması çokta umrumda değil. Genelde çoğu entryi artı oylardım ama sebebi puan veya onun gibi bir şey kesinlikle değildi. Hiç oylanmamış giri görünce üzülüp artı oyluyordum hoşuma gitmemişse eksi... Ama artık ban yeme korkusuyla arti oylasamda geri çekiyorum. Ve sanırım bunun çözümü yok..
.
reis reis
son maddenin açıklaması, birini gözünüze zıtlamanız halinde durmadan istisnasız bir şahsa/şahıslara eksi oy atmanız halinde sözlük yönetimince cezai işlem uygulanıyor, onun haricinde bir sorun teşkil edeceğini düşünmüyorum.
mavikaranlik mavikaranlik
reis hocamızın da belirttiği gibi, korkacak bir durum yok bu konu tamamen bilerek isteyerek insanların şevkini kırmak amacıyla, trolleme amacıyla yapılan durumları ilgilendiriyor. Daha önce maalesef onları da yaşadık. aksi takdirde bir problem olmayacak yani burada korkması gereken kişiler tamamen kötü niyetli kişiler, onları ilgilendiriyor.
gulurkensandalyedenduseneksicininkafasindakibere gulurkensandalyedenduseneksicininkafasindakibere
Anlamadan konuştuğum için özür diliyorum. Açıklamalarınız içinde teşekkür ediyorum..
reis reis
estağfurullah, ne demek, bizler teşekkür ederiz.
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol