güven sözlük 3. yıl dönümü

serendipity
23 Eylül 2018 tarihinde kurulan sözlüğümüzün üçüncü yıl dönümünü konu alan başlıktır.

Üstüne uzunca yazılacak, koca üç seneye sığdırılmış, arka planda nice hikâyeleriyle dolu dizgin devam eden sözlüğümüzün üçüncü yılından bahsediyorum evet!

Her ne kadar bugünlerde online sayılarımızda istediğimiz yahut beklediğimiz oranları göremiyor olsak da ben biliyorum ki online olmadan arka planda “ acaba ne yapıyor bizimkiler?” minvalinde, bu sözlüğün ne amaçlarla kurulduğunu, ne zor yollardan geçtiğimizi bilen herkesin vazgeçemediği sözlük olduğunu da biliyorum!

Hayata dair; zaten zor giden hayatlarımızda, üstüne pandemi ve diğer koşulların da zorlaştığı şu gün ve yıllarımızda bir mola verebilmek adına aslında buralarda anonim takılarak da bir nevi mutlu da olduğumuz bir mecra hâline gelmiştir sözlüğümüz.

“Ben” diye değil “biz” diye çıktığımız yolda en büyük sabrı Cemil-i gösteren sevgili adminimiz, (yazar:mavikaranlik) 'a huzurlarınızda sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.

İster İlk günden ister son günden hiç fark etmez, tüm üyelerimizin aynı değerde ve özelinde kaldığını, kalacağına da eminim. Bu sebeple bir teşekkür de hatta en büyük teşekkür de siz değerli üyelerimize gelsin.

O zaman ne diyelim:
İyi ki doğdun sözlük!
Nice nice sayamayacağımız yıllarımıza…
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol