feminizm

horasan
CHP'DEN ALÇAK TEKLİF..!

Aile yapımızı temelinden yıkmak için çıkarılan 6284 sayılı kanunun tamamen kaldırılması gerekirken, ne yazık ki daha da ağırlaştırılması için alçakca bir kanun teklifi verilmiş.

Oysa ki, geçtiğimiz aylarda Kamu Başdenetçisi Sayın Şeref Malkoç 6284 sayılı kanun için, “Biz eşleri barıştırmak yerine ayrılsın diye kanun çıkarmışız” Demişti.

Bu acı tespite rağmen, Feminizm belasının CHP üzerindeki etkisi nedeniyle, Aile Yıkım Kanunu daha haince bir hale getirilmek isteniyor.

Yeni alçak kanun teklifine göre, eşine şiddet uygulayan adamın boşanması halinde adamın yeniden evlenebilmesi için tedavi alması ve sağlıklı olduğunu raporla belgelemesi gerekiyor.

O halde bu alçak teklifi sunan şuursuz zihniyete şunları sormak lazım.

1-Bir boşanmada şiddete başvuran kadınsa, yeniden evlenecek olduğunda ona neden bir şart yok ?

2- Boşanmada iki eş de birbirine vurmuşsa neden sadece erkeğin bir daha evlenmesi rapor şartına bağlanıyor ?

3- Bir kadın eşini cinnete zorlamış ve bu nedenle adam eşine vurmuşsa, neden sebep olana hiç bakılmadan erkeğe saldırgan bir hayvan muamelesi yapılıyor ?

4- 6284 sayılı kanuna göre Kadının beyanı esas olduğu için, hiç bir delil ve şahit aranmakızın, sadece kadının sözü ile erkek, "Şiddet uygulayan" olarak ceza alıyor. Hal böyle iken bu adam boşanırsa, ispatlanmayan bir iddia için, nasıl olurda o adama bir ruh hastası muamelesi yapılır ?

5- Bu kanun teklifinin ardında hangi terör örgütlerinin desteği var ?
Saygı ve Adalet le
#horasan
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol