fatih portakal

Tolgg
Fox tv'nin genel seçimlerde iktidar partisinin oyları henüz yüzde 50 dolaylarında olduğu sırada ekip arkadaşıyla suratı moraran bitanesi anahaber sunucusudur.
Ak Parti'nin yüzde 50'ye yakın oyla tek başına iktidar olduğunun kesinleştiği dakalarda Fatih Portakal, dalgın gözlerle ekrana bakıyordu. Portakal ve İsmail Küçükkaya'nın bu şaşkın ve üzgün yüz ifadesi uzun süre ekranda kaldı ve hafızalardan çıkmayacaktı.
Vurur yüze ifadesi, bozuldun mu aşkım sen bitanesi
1
reis reis
izmir var, evet izmir, arkadaşlar hemen izmir'i görelim, izmir arkadaşlar, izmir'i verin ekrana, evet izmir'i aldık gördüğünüz gibi. (hayattaki tek başarıları.)
erbakanin adami
Türkiye pkkya teşekkür etmelidir diyen sözde gazeteci
4
johny johny yes papa johny johny yes papa
bak bu dikkatimi çekti işte editör hoca. ver bi link cahil kalmayalım.
erbakanin adami erbakanin adami
Mey biter saki kalır, her renk solar haki kalır, diploma insanın cehlini alsada; hamurunda varsa merkeplik, baki kalır.

https://youtu.be/NYk0PrTOQ0g
erbakanin adami erbakanin adami
https://m.youtube.com/watch?v=gDa6gUUdlDo
johny johny yes papa johny johny yes papa
buraya yazdığım yorumları ve link'leri sildim hocam. manası yok. senin veya benim dememle değişecek, doğrulanacak bir durum da yok. en iyisi herkesin bildiğini okuması. (senin linkler patlak)
mrtcelik
Bölücü olduğunu söyleyemem ama milleti kışkırtarak taraf yapıp istediği yönetim gelene kadar durmayan odak güçlerinin uşağı olduğu kesin.
nicksizolmazmi
Seçimlerden sonra hiç izlemediğim muhalif görünen gazeteci. Gerçek kukla gazetecilerin çok olduğu bir ortamda kendisinin gerçekleri göstermeye çalısan bir gazeteci olduğu rahat bir sekilde söylenebilir. Gazetecilik meslegini kirletenler listesine ondan önce girebilecek çok gazeteci olduğu, siz bilmek istemeseniz de, bilinen bir gercektir.
can
Portakal tadında bir Spiker. Bazen ekşi, bazen tatlı, bazen meyhoş, bazen Washington tadında, ister ye, ister seyret, adı üstünde fatih portakal.
nushirevan
Tıpkı ahaberdeki erkan tan (bkz:ver mehteri) gibi alabildiğine taraflı sunucu. Aralarındaki tek fark erkan taraf olduğunu gizlemiyor ama portakal "tarafsızız" yalanını devam ettiriyor. Tarafsınız olm kabul edin işte.. Hani taraf olmakta da sorun yok benim açımdan, sıkıntı gözümüzün içine baka baka yalan söyleyenlerden bıkmış olmamız.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol