eba eğitim bilişim ağı

sosyetik
eba son zamanlarda çok güzel planlanmış bir eğitim sitesi konumunda. testler, ödevler vs pekçok özelliği var daha. eba ya çocuklar hesap açmada zorlanabiliyor. çocukların hesap açabilmesiyle ilgili video izlenebilir.
mahur
Milli eğitimim bakanlığına ait bir bilişim programıdır. koronavirüs ve sonrasında süresiz tecil edilen eğitim eba ile arayi açmamayi düşünülüyor. Hic yoktan iyidir ama Çoğunlukla uygulamaya giriş yapılamamakta yoğunluğu kaldıramayan yapısı çözülmezse pekde bir ise yarar durmuyor.
merdumgiriz
Birkaç gün öncesine kadar yalnızca adı varken, koronavirüs sayesinde aktif kullanılmaya başlanacak olan eğitsel elektronik içerik ağı. Geliştirilmesi ve ülke genelinde kullanılmaya başlanması konusunda çok geç kalındığını düşünüyor, bununla birlikte içinde bulunduğumuz durumun eğitim alanında yeni ve olumlu gelişmelere yol açacağına inanıyorum.
pikachu
bebeler şebeler ders izlesin diye sürekli var zaten. tv'ye gelmesi ayrıca bir iyi oldu desem daha iyi olur sanırsam. en azından millet okul yokken tv başında zaman geçirir diye yapılmış bir şey. ama inanın ben şunu çözemedim aile kavramı neden hala aileler içerisinde oluşmuyor. bir sokağa çıkma yasağı gelsinde görelim şu boşanmaları yauuvvv xd
nushirevan
Ders aralarında verdiği ilahi dinletileriyle laikleri kudurtmuş olan ağdır. Sarı renkli bir çiçeğe ebeveynleri hakkında soru sormanın yanlış olan bir tarafı yok oysa ki (bkz:bgv)

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol