ismail bayar

homicidial
Başlığı olmadığına şaşırmadım. Zira ne intihar etti ne de tokat yedi.
25 Aralık 2003 doğumlu 16 yaşındaydı.
Geçen günlerde İstanbul'un fatih ilçesinde 8 kişilik suriyeli çetenin gasp girişimine maruz kaldı, cebindeki parayı vermeyince de kalbinden bıçaklandı. Fatih'in göbeğinde !
Ağır yaralı kaldırıldığı hastanede dün yaşamını yitirdi.
Kaçınız duydu, okudu bu haberi bilmem. Ama sesiniz çıkmadı onu biliyorum. Suriyeli olsaydı kasacağınız duyar vereceğiniz insanlık dersleri yok bu çocuğun ölümünün ardından. İkiyüzlüsünüz hepiniz. Daha ne kadar ezilebiliriz kendi ülkemizde bilemiyorum. Daha nelere maruz kalacağız düşünmek dahi istemiyorum. Bu haberi okurken içiniz sızladı mı çok merak ediyorum. Ben kendi canımdanmış kadar yaralandım. Çünkü aynı yaşlarda bir erkek kardeşe sahibim. Hoş olmasaydım da fark etmezdi. Milli şuura sahip olmak yeterli aynı acıyı paylaşmak için.
Bu insanların (!) gitmesi gerektiği ve nedenleriyle ilgili bir şey yazmıyorum çünkü az çok ne ile yaftalanacağımı kestirebiliyorum.
Ben ne kafir, müslüman düşmanıyım ne yahudiyim ne de kafatasçıyım. Ben yalnızca ülkesinin ve insanının geldiği duruma kahrolan ve artık riyakarlıktan had safhada midesi bulanan bir vatandaşım. Umarım ele acımaktan acınacak duruma düşmeyiz bile diyemiyorum çünkü o raddeyi de geçtik çoktan!

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol