güven sözlük 11. ay dönümü

serendipity
Ağustos ayının tembel böceği olmak yerine karınca misali çaba sarfedenler derneğinin yönetim kurulu olarak gözümüze gözümüze sokulan yaz tatili fotoğraflarından gına gelmiş;”ne zaman bitecek bu yaz!” diyerek adeta yukarıdaki ile pazarlık haline girişmişken yine vakitten bir haber, ay sonunu bulmuşuz bile!

Yine bir ayımızı daha dolu dizgin geçirmiş, acı tatlı dolu başlıklarla sayfamızı donatıp, kim ne yazmış acaba heyecanıyla belki uzaktan izledik.

Öncelikle kutlu olsun 11. Ay!

Ancak ve ancak bu ay özel tarihimiz olan 23'lü günlere denk gelince bugünün özel gündem maddelerine bakıp Feyiz almak peşinde iken tüm Türkiye'de olduğu gibi benim de kanımı donduran (bkz:emine bulut) vahşetiyle kutlanacak daha önemli olduğunu farkettim.

Tüm uyuyan insanlık, vahşet, kadın cinayetlerinin baş aktörleri önce sizi kutluyorum. Başınıza halen taş yağmadan bugüne kadar nefes alabiliyorsanız bir kez daha kutlu olsun?!

Sizler vahşetini unuttuğunuz, kameraya çekme derdine düşüp kurtarmaya tenezzül etmeyip, on yaşındaki çocuğunun gözü önünde; veryansınını ve tüm çığlıklarını her hücremle destekledikçe adeta çıldırdığım insansızlığınızla var olmaya devam edin ey insanoğlu!

Bu ay kutlayacak olduğum sadece sözlük ay dönümü olmamakla birlikte, bu özel günümüzün mutluluğunu mutsuz haberlerle taçlandıranlara inat;”sizler de bir annenin evladı olarak dünyaya geldiğinizi hatırlamanız için” annelerin, kadınların, özellikle çocukların, masum doğanın, adam olan erkeklerin ve güzel Evren'in kaldıysa güzellikleri kutlu olsun.
İlk yaşımıza gireceğimiz önümüzdeki günlerde mutluluğumuz tüm mutluluğu hakedenlere geliyor olsun.
Sevgiler!

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol