güven sözlük 10.ay dönümü

serendipity
Yaz tatillerinin vazgeçilmez köpük partisiyle birlikte her sezona damgasını buranı Demet Akalın şarkılarıyla coşmaya çalışırken bu seneye de damgasını vuran “esiyor” şarkısı bas tonunun en tiz haliyle kıpır kıpır hale getirirken, olayın kendi anlattığı gibi değil de “es-mi-yor” oluşunu naçizane arkadaş grubu arasında tartışıyorduk.
Zaman nasıl geçmiş tartışmalarının ardından tutamadığımız ama içten içe de geçsin diye dua ettiğimiz dakikalar ve saniyeler tüm anlara şahit ederken koca bir maziyi gözden geçiredurduk.
Ah ahhh!” Çekip dururken foto albümü gibi sözlüğümüzün indexinde de bulunan sıralama konu başlıklarına şöylece bir göz atayım dedim.
Bu arada hava esmemeye devam ediyor, aylardan temmuz siz deyin ağustos ayına göz kırparlarmış anıları tazelemek te en az yastıkları havalandırmak kadar zor iş olduğunu belirtmeliyim!
Her neyse efenim, sizler satırlarımı okurken yaşanan cehennem minvalindeki ince kağıt kesiği acısı arasında hatıralarımıza göz gezdirirken bir baktım 1.ay dönümü, 2., 3., ..., 9. Derken bir bakmışız ki 10. Ay yani iki koca haneli ayların belki de yıllarının olacak hadiselerin başlangıcı olan kocaman 10 yani “onuncu” Aydan bahsediyorum sevgili site sakinleri.
Napalım, 10. Ayın başı kel mi kalsın.
10. Ayımız da kutlu olmasın mı...

Sevgiler.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol