neden oy kullanmayız

elhanefi
Oy Kullanma meselesine gelince, kimileri Vatandaşlık görevi derken kimileri Batılılara karşı vb. sloganlar öne sürüyor. İşte İsrail'de Zafer Çanları çalmasın, ABD'de şu olmasın deyip ortalıkta dolaştıklarını görebilirsiniz rahat bir şekilde. Ama nedense seçimlerden sonra israil ile anlaşmalar yapılır kimseler gık demez.

Oy Kullanmıyor Olmamın Sebeblerine gelince:

- Allah'ın Helal Dediklerini Haram, Haram Dediklerini Helal kabul ediyor olmaları..
- Müslümanların, Kafirlere teslim ediliyor olmaları.
- Ehli Sünneti yıkmak isteyen Bid'at Fırkaların bizzat devlet tarafından destekleniyor olması
- Laiklik ve Demokrasi'nin Sanki İslam'da varmışcasına Millete enjekte ediliyor olması
- Adalet namına birşeylerin kalmaması
- Liyakat'ın kaldırılıp, Ehil insanlara görevler verilmek yerine, sırf devlet içerisinde üst kademelerde Dayısı var diye ayak takımına imkan sağlanıyor olması.
- Kemalistlere, Solculara vb. batıl ideoloji sahiplerine yaranmak adına İslam'dan verilen tavizlerin ciddi boyutlarda olması
- Türkiye'de İçki Fabrikalarının açılıp bununla övünülmesi olması hasebi.
- İmanı tehlikeye atma pahasına içki üzerinden siyaset güdüp içkicilerden oy kapma olayı. ( Nihat Zeybekçi mesela )
- Türkiye - İsrail arasında yapılan anlaşmada Kudüs'ün İsrail'in başkenti olarak devlet tarafından tanınması.. Bu Anlaşma Ankara ile Kudüs arasında yapılmış bir anlaşma olup... şeklinde olan metindir.
Anlaşma ismi : Türkiye Cumhuriyeti ile İsrail Devleti arasında tazminata ilişkin usül anlaşması isimli anlaşma metnine göz atabilirler. Resmi Gazetede mevcuttur.
- Evliliklerin bitirilmesi, Feminist Hareketlerin devlet tarafından destekleniyor olması.
- LGBT'ye haklar verilmiş olması
- Irak İşgaline ardım edilmiş olası
- Afganistan, Somali vb. işgallere yardım edilmiş olması vs.
- Şeriat'ın ayaklar altına alınıp, Beşeri Kanunların Ön plana çıkartılması

Allah'ın huzurda bu yapılmış tüm pisliklerin hesabını verebilirim diyorsanız oy kullanabilirsiniz. Oy kullanmak şirktir vb. şeyler demiyorum. Ama, oy kullandığınız zaman olacak her İslam dışı fiilerden sorumlusunuz.Bunu maddelerle sıralarsam çook büyük bir liste çıkartabilirim. Unutmayın! Oy verdiğiniz zaman Yöneticilerin herşeylerine ortaksınız. Sevaplarınada, Günahlarına da...

Var mı Allah'ın Şeriatına uygun veya Şeriat'a yakın çizgi de hareket eden bir parti? YOK! Öyle ise Oy da YOK!
siyahhanim
Gizli vatan düşmanlıklarını tepki çekmemek için alenen değil, farklı bahanelerin arkasında islam adına saklanarak yapıldığı için verilmez.
nushirevan
gayrimüslimlerin internetini kullanarak oy kullanmayacağını beyan eden müslümanları gösteren başlık. sen her türlü imkanı kullan, mesele devlet düşmanları ile onların koyduğu kurallar içinde mücadele etmeye gelince "ı-ıhh" geçin efendim geçiniz. bu bir mücadeledir ve herkes kendi çapında mücadelenin içinde yer alıyor.

bedir savaşına gidenler övülür ama gidemeyip arkadan gözyaşı dökenler de makbuldür. bahane arayıp gitmeyenlerin sonu malumunuz. madem düzenin adaletsizliğine inanıyorsunuz, düzene lanet okuyup "zarar-ı ammı def için zarar-ı hass ihtiyar olunur"a uyun ve en azından savaşa gidemeyip gözyaşı dökenlerden olun.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol