güven sözlük 6. ay dönümü

serendipity
(bkz:en çok merak edilen yazarlar) başlığına göz atıyordum. Merak edilecek kadar olundu bu sözlük dedim. Tabi o sırada krizantem mi antorium çiçeği tartışması yapıyorduk yaz ayı olacağı için Ortancalardan bahsediyorduk.
Hazır yazarlarımız birbirini merak ediyorken kim bilir gerçek yıl dönümü kutlamamızda hep birlikte birbirimizi ağırlıyor oluruz diye konuşuyorduk ama çiçekler mühim mekan süslemesinde hangi çiçekleri kullanacağımıza bir türlü karar veremedik.
Neredeyse 3.nesil yazarlarımızın aramıza dahil olacağının müjdeli haberlerini vereceğimiz günler yaklaşmışken daha dün ki bebekken hangi arada büyüdünüz de belli belirsiz çıkan minnak ana dişinizin arasından gülücüklerinizi, o pofidik parmaklarınız arasından değerli kalemlerinizden dökülen yazılar çıkıverdi hiç anlayamadım.
Bugün duygu yüklüyüz.
Anadolu'da eskiden bebeklerin doğar doğmaz fotoğrafı çekilmez altı aylık olup o en değerli en süslü fotoğrafının çekimi için beklenir, en güzel kıyafetiyle en güzel pozuyla en güzel kadraj yakalanmaya çalışılırdı.
Şimdi bizde naçizane en güzel ve en mutlu aile fotoğrafı çekebilmek adına altı aylık mutlu aile tablomuzdan bebeklerimiz olan sizlerin en güzel halini fotoğraflayıp an itibari ile altıncı ayımızı doldurduğumuzu ilan ediyoruz.
Varolunuz gözümün nuru yazarlarımız!
Hepimize hayırlı uğurlu olsun!
tor
En sevdiğim ve en heyecanlandıran şeylerden biri (bkz:güzel insanlar) grubunun büyümesi...
Yazmayı ve okumayı burada sevdim sizlerle birlikte olmaktan grur duyuyorum. (bkz:iyi ki varsınız) iyi ki varsın (bkz:güven sözlük)... Nice nice çift rakamlı aylara ve yıllara diyorum ve sıramı bir sonra ki değerli yazara bırakıyorum.

Saygı ve sevgilerle...
lawyer x
İlk sözlük deneyimi olan biri olarak çok mutlu olduğumu söylemeliyim. Ortada bir emek ve bir dava var aslında. Objektif, herkese hitap edebilen ama çizgisinden de ödün vermeyen bir tabloyu her yerde görmek takdir edilir ki mümkün değildir. Her şeyden önce bu yönüyle bakılmalıdır. Bismillah denilip çıkılan yolda nice 6 aylara, 6 yıllara ve 60 yıllara inşallah.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol