telegram

nushirevan
Elektriksel ve manyetik faaliyetler sürdüren insan beyninin elektrotlar tarafından kolaylıkla algılanabilen radyo dalgalarını manipüle ettiği rivayet edilen bir işkence, beyin yıkama teknolojisidir.

Mikro cerrahi yöntemleriyle, piezo elektrik dönüştürüler kullanılarak işitsel, görsel materyaller kullanan bu manipülatif gizli teknoloji, her ne kadar komplo teorisi olarak bilinse de çeyrek asırı aşkın bir süredir NSA saha ajanları tarafından kullanıldığı biliniyor.

1972'de Amerika'da çok çarpıcı “dıştan etkileme” deneyi yapılır. Psikolog Doktor Delgado; bir stadyumun ortasında, dört nala saldıran bir boğanın gelişini, televizyon kumandasına benzer bir araçla, kıpırdamadan seyreder. 5-10 adım kala elindeki bir düğmeye basar. Azgın boğa duraklar, sonra da sakin sakin etrafta gezinir. Delgado bir başka düğmeye basınca hayvan yine kızgın hâline dönüşür, burnundan köpükler saçar. Ön ayağıyla tepinir ve saldırıya hazırlanır, somra yine bir düğmeyle tekrar uslu öküz olur.



Bu farklı davranışlar, boğanın daha önce deri altına yerleştirilen çipler sayesinde, beyninin öfke ve huzur bölgelerine elektrik vermekle mümkün olmuştur.

Zaman içinde gelişen bilgisayarlar, EEG'leri kullanarak insanların beyninde düşük genlikteki duygu imza kümelerini belirledi, analiz etti ve tecrit etmeyi öğrendi.

Daha anlaşılır biçimi şu:

Örneğin bir Aselsan mühendisisiniz ve muazzam önemli bir buluşa imza atmak üzeresiniz. Diş tedavisi için gittiğiniz bir klinikte, telegram kullanan odaklar tarafından ele geçiriliyorsunuz. Kulağınız ile beyniniz arasına küçük bir cihaz yerleştirildiğinin farkına bile varmıyorsunuz. Varolmayan sesler duymaya başlıyorsunuz: "Karın seni aldatıyor" , "Delisin sen", "Öldür kendini kurtul"..

Bu yöntemin göz alıcıları ile beyin arasında olduğunu düşünün: Göz kapakları açık olduğu halde bilgisayardan gönderilen görüntüleri görüyorsunuz. Bu aslında var olmayan şeylerin, kendini Hz.Muhammed olarak tanıttığını düşünün.. En aklı başında adamı bile delirtebilir. (bkz:Hasan Mezarcı) (bkz:Salih Mirzabeyoğlu)

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol