alışveriş esnasında taciz edilen kadın

serendipity
İlknur Oran isimli bir kadın, Super market zincirlerinin birinde alışveriş kuyruğunda money puan kampanyasından faydalanmak üzere kasiyerin kendisine kartını sormasıyla başlayan olayda cep telefonunu söylemesi üzerine arkasında bulunan vatandaşlardan birisi kendisine whatsapp'tan anında taciz mesajı göndermiştir. Konunun kadın ya da erkek olmasıyla değil artık nasıl sapıklaşsakta sarımsaklaşsak ta cıvıklaşsak sorunsalına denk gelmesi üzerine açılan haber başlığıdır.
Pes!
Şaşıramıyorum yine!!!!
(Malumunuz kart numarasını ezbere bilmiyoruz çoğumuz onun yerine cep telefonu numaramızla alışveriş yapabiliyoruz)

haber kaynağı
1
serendipity serendipity
Eksileyen yazarlarımız ya alışveriş kuyruğunda İlknur hanıma sapıklık eden kişidir yahut daha önce böyle sapıklık deneyimleri olduğunu aklıma getirmektedir.
Eyvahlar olsun!
kisiselbakim
Viral yada gerçek hiç fark etmez.
Olayın özü, ilgi isteyen halen ergenlikten çıkamamış kızlarımızın genel tavrı hakkında bir durumdur !
İnsan dediğin varlık ancak sosyalleşerek çoğalan bir varlıktır. Bir erkek yada kadının karşı cins ile tanışma isteği doğal bir durumdur. Hatta bu istek bir medeniyet göstergesidir. En nihayetinde seni beğenen bir karşı cins bir şekilde numarana ulaşmış ve sana mesaj atmış, bu durumda ya kabul eder tanışırsın yada kibarca teşekkür eder konuyu kapatırsın. Ha yok ısrar ediyor rahatsızlık veriyorsa engellersin yinede bi şekilde ulaşıyorsa şikayet eder yoluna bakarsın
Ama sen bunların yerine ifşayı seçiyorsun kusura bakmada senin gibiler için güzel bir söz var onunla yaşarsın
"ilgi fahişesi"

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol