Sözlük yazarlarının korkuları

sans sommeil
Kaldırımda yürürken bayılıp arabaların altında kalacağımdan korkuyorum. O yüzden genelde geniş kaldırımları veya duvara yakın olan taraftan yürümeyi tercih ediyorum. Böyle saçma sapan bir korkuyu dillendirdiğim için kendimden de utanıyorum.
5
queen queen
O da birşey mi ben camdan bakarken ayağım kayıp yere düşücem sanıyorum. Üstelik gözümün önünde canlanıyor.
sans sommeil sans sommeil
Az önce yorum yerine entry yazmışım, mobildeyim fark etmemişim de. Şuan ikinci korkum bu ahdhs.koruma demirleri kısa olan balkonlarda ben de aynı korkuyu yaşıyorum. Umarım ölümümüz bu sebeplerden dolayı olmaz. Yoksa çok gülerim :D
queen queen
Ölüler gülemez :) allah korusun
10line 10line
Orhan veli belediye çukuruna düşerek ölmüştü
queen queen
İçimizi rahatlattın sağol :)))
nurse
Büyüdüm geçmedi,hocaya gittim geçmedi,evlendim geçmedi,anne oldum geçmedi, hala geçmedi hala geçmedi. Herkes uyuyorken kendi evimde olmama rağmen uyanık kalamıyor,kapıdan biri kafasını uzatacakmış gibi hissediyorum,hatta yürürken arkamda dolaşan biri olduğunu düşünüyorum. Ne saçma değil mi. Anlatırken bile utanıyorum ama ben bunu yaşıyorum. Bu korkuyu atlatamıyorum.
2
nushirevan nushirevan
Eviniz mahreminizdir, aile kutsiyeti ile donanmıştır. Ne cin ne de şeytan, namaz kılınan evin eşiğinden geçemez. Bu varlıklar açısından eviniz sizin için en güvenli yerdir. Cismani varlıklar, yani insanlar için aynı şeyi söyleyemem. Bunun için de kapı kilidinizi sağlam tuttuktan sonra gerisi evham kalır. Geçmiş olsun.
nurse nurse
Çok haklısınız. Bunları biliyorum ama inanamıyorum galiba geçmediğine göre yada inanç zayıflığı diye geçiriyorum kalbimden.
nushirevan
İftiraya uğramak yazacaktım ama daha beteri kendini anlatmaya çalışmak galiba.. bir iki sene önce manyak bi kadın vardı otobüste. Kendi halinde duran adamın birine "aaa taciz etti beni!" Diye bağırdı. Oysa adam benim görüş alanımda olduğundan bunun bir iftira olduğu açıktı benim için. Fakat caanım memleketimde kadının beyanı esastır diye geniş anlamlı bir uygulama var. E otobüsteki yer darlığından bunalan insanlar bu iftiraya uğrayan adama bir girdiler, allah yarattı demediler, dövdüler. Otobüsten adamın posası düştü resmen. Polis geldi, olay karakola taşındı ve ne oldu dersiniz? Kadın psikolojik rahatsızmış.. Adam yediği bi kamyon dayakla kaldı.. ölebilirdi de..

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol