ilk adımı kadından bekleyen erkek

yaprak
kadın adım atınca yüz vermeyen erkektir de aynı zamanda. şunu kabul edin, ortadoğulusunuz. yaşasın eşeysiz üreme!

ps. ilk adımlarım hep çamura batmakla son buldu
1
harun harun
tamam. ama ne alaka?
kisiselbakim
Günümüzün güzellik ve ekonomik şartlarını taşıyan veya bir tık üstü olan erkek bir kıza teklif ettiğinde bu medeni gibi algılanırken, yukarıda ki standardın altın kalan bir erkeğin bunu yaptığında tacizci olarak algılandığı bir dönemde, naif bir erkeğin teklifi veya yakınlaşmayı karşı cinsten beklemesi ok normal. ( yani bunun sorumlusu yine metacı kızlar.)

Piç erkekte bu şartlar aranmamakla berber zaten piçliği den dolayı kimseden bir teklif beklemeden tüm yüzsüzlüğü ile bu tabuyu yıkmaktadır. Her nedense karşısında ki kadına asla değer vermeyen aşağılayan bu piç kategorisinde ki erkeklerde kadınlar arasında baya revaçtalar.

yine ibre burada da kadını gösteriyor.

sans sommeil
İlk adım bekleme saçmalığından ne yazık ki kadınlarımız kurtulamamışken erkeklere de mi bulaşmış. Duygusundan ilk emin olan gitsin açılsın, aynı anda bir şeyler hissediyorsanız açılmaya gerek yok. Kendi kendine ilerler zaten. Amma abartıyorsunuz he şu ilişki olaylarını.
deliduydu
Bir Behçet necatigil şiiri vardır "sevgilerde" kim seviyorsa gitsin açılsın bence ne demiş şair ? Siz geniş zamanlar umuyordunuz..çirkindi dar vakitlerde bir sevdayı söylemek .kalbinizi dolduran duygular icinizde kaldı

Not ; şiir kısmında ufak yanlışlıklar olabilir

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol