e-nabız

serendipity
Sağlık Bakanlığı'nın e-devlet sistemi üzerinden de giriş yapılabildiği, e-Nabız sağlık kuruluşlarından toplanan sağlık verilerine vatandaşların ve sağlık profesyonellerinin internet ve mobil cihazlar üzerinden erişebilecekleri bir uygulamadır. Muayene, tetkik ve tedavilerinizin nerede yapıldığı,aile hekim değişimi, tüm sağlık bilgilerinizi yönetebildiğiniz, tıbbi özgeçmişinize tek bir yerden ulaşabildiğiniz bir kişisel sağlık kaydı sistemidir.

Devlet hastanelerinde, poliklinik, aile hekimliği, özel hastanelerde, kliniklerde ve diğer sağlık kuruluşlarında yaptırılan tüm işlemlere hem hastanın hem de doktorun rahatlıkla ulaşabildiği bir uygulamadır. İnternet ve mobil üzerinden ulaşımı mümkündür. Android ve iOS işletim sistemli akıllı telefonlar için uygulaması mevcuttur.
e-nabıza giriş yapmak için

heysunshine
röntgen sonuçlarıma bakmak için birkaç kez kullandığım uygulama. bana kalırsa fena değil ama geliştirilebilir diye düşünüyorum. yavaş ve giriş sorunları yaşadığımı hatırlıyorum.
nushirevan
"Neyim var" sistemiyle sağlık devrimine imza atan uygulama. İster e-nabız'dan isterseniz neyimvar.gov.tr adresine giderek, şikayetinizi yazıyorsunuz. Sistem size tanıyı sağlayabilmek için ilgili sorular soruyor. Ne kadar doğru cevap verirseniz doğru tanıyı görebiliyor ve doktora gitmeden önce fikir sahibi olabiliyorsunuz. Bi nevi online doktor gibi bişey. Ben sevdim.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol