2019 türkiye yerel seçimleri

nushirevan
her seçim dönemi televizyon kanallarının "en anlaşılır grafikler bizde" yarışına ayar oluyorum. sanki atla deve.. iki çubuk yukarı, iki çubuk aşağı nedir yani anlaşılamayan?
lawyer x
Birbirinizi kırmayın, üzmeyin, aşırı olmayın. Hepimiz birbirimze komşuyuz, hepimiz birbirimize akrabayız, dostuz. Ne olursa olsun biz bunu unutmayalım.
muskulpesent
Düşünün ki bir Ülkenin yarısı diğer yarısını zillet, terörist olarak algılıyor ve suçluyor. Ülke iki kutuba ayrılmış durumda. Tarih sahnesinde en önemli rolleri almış, dünyada en büyük, en güçlü devletleri kurmuş, tek başına yedi düvele savaşmış bir milletin şu anki haline bakın. Mevcut iktidar başarılı mı, başarısız mı?
nicksizolmazmi
Istanbul'daki durumun belirsizliğinin ( ki imamoğlu'nun kazandığı belli oluyor) açıklığa kavuşmasıyla bitecek seçim sürecidir. Aa görevini hatırlayıp, istanbul verilerini güncellerse bitecek olan 2019 seçimlerinde, Dört saattir yüzde birlik sonucu veremeyen aa sayesinde ne kadar büyük bir ülke olğumuzu görmüş olduk. Bir şey değil, yine kıskanacaklar bizi, o kötü.
nushirevan
sonuçlara itirazların, şikayetlerin ekrem imamoğlu'na "tamam kazandınız, tebrik ederiz" dedikten sonra yapılmasını tercih ederim. hani futbolda "hakemi de yenmek" diye bir kavram var. "hakem maçımızı katletti" büyük takımların bahanesi olamaz. öyle oynarsın ki hakem bile çaresiz kalır. en az 3 puan fark atacaktın ki kazanıp kazanmadığın sürüncemede kalmasın. binali yıldırım olsam, imamoğlu mazbatasını alırken orda olur tebrik ederdim. hem şu saçma sapan gerginliği üzerimizden atardık, hem de geçmişteki boş itirazlara karşı güzel bir cevap olurdu.
lookingforanickname
ekrem imamoğlu'nu beylikdüzü'nden tanırım; gülerek konuşur, hamaset yapar. beylidüzü yerleşim olarak çok güzel bir yer olsa da bunun ekrem imamoğlu'yla hiç bir alakası yoktur, belediyecilik anlamında geldiği dönemde neyse gittiği dönemde de odur ama beylikdüzü'nü kendi tasarlamış gibi pazarlar. 5 yıl sonra muhtemelen trafik sorununu çözücektiniz başkanım ya da şu kadar metro yapacaktınız ya da su faturalarını şu kadar düşürecektiniz diye sorulduğunda merkezi hükümet fonumuzu kesti diye bahaneler uyduracaktır. en azından chp belediyeciliğini ülkemizin görmesi açısından hayırlara vesile olacağını düşündüğüm seçimlerdir. bu da burada dursun
1
siyahhanim siyahhanim
İstanbullu kardeşlerimin bunu hakettiğini dusunmuyorum.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol